En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 06, 2008, 20:26:29
832454 Mesaj 9032 Konu Gönderen: 6620 Üye
Son üye: ordinary
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Kırık Kalpler Kulubu  |  Lütfen Geç Kalmayın!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Lütfen Geç Kalmayın!  (Okunma Sayısı 602 defa)
nihan67
Ziyaretçi
« : Kasım 13, 2007, 19:53:15 »

10. Sınıf

İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum... ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

11. Sınıf

Telefonum çaldı, arayan oydu ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabiki gittim, koltuğa, onun yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Son Sınıf

Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve "çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çıktığım biri yoktu ve 7. sınıfta birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadaş" olarak. Ve partiye birlikte gittik, o akşam çok güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana "hayatımın en güzel zamanını geçirdiğini" söyledi ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı...

Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için sahneye çıkarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanıma geldi ve ağlayarak bana sarıldı sonra başını omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Aradan yıllar geçti...

Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum... evet artık evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatına girmesini izledim, başka bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve "nikahıma geldin teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Yıllar çok çabuk geçti...

Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı... Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi...

"Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Keşke bana beni bir kez sevdiğini söyleseydi..."
KEJMAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2007, 21:40:28 »

KLİBİNİDE PAYLAŞMIŞLARDI ÇOK GÜSEL Dİİİ EMEĞİNE SAĞLIKK
calimerooo
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Kasım 14, 2007, 12:29:04 »

biliordum sanırım bunu bn:S
¢øKømëL
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-0

« Yanıtla #3 : Kasım 14, 2007, 16:34:19 »

çok güzel emegine saglık Cry
ThE_BLuE_MooN
IdealDelisi

Teşekkür et +0/-0

YaŞaNMiŞLiKLaR ORtaSiNDa YaPaYaLNiZ Bi BeN..

« Yanıtla #4 : Aralık 07, 2007, 18:39:22 »

böölesini tutup tokat manyaqı edecen işte!!!

HaYaT YaŞaNıLDıĞı KaDaR WaRDıR..

--------------->    ThE BLuE MooN     <-------------

ÖLüMe TeK ÇaRe  EceL!!
FıRtıNa
PsikopatIdealci

Teşekkür et +33/-8

Sıyırmıs

« Yanıtla #5 : Mayıs 01, 2008, 01:04:12 »

aynen..
Sîyâbend
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-0

KaBuS_

« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2008, 01:22:08 »

offff offff :S:S:S

İyi OLmaya ÇaLışan Bir Kötüyüm Ben!..
NazLiCaN
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-0

Dost Demek Yetmez Canimda Cansin.. Iyi ki Varsin..

« Yanıtla #7 : Mayıs 05, 2008, 00:10:30 »

bu yüzden geç kalmasın kimse hayat çok kısa Wink

Hüzün adres değiştirir zamanla,

Benden geçer,sana göçer

Sevdiğim...!
bRonzé
Administrator

Teşekkür et +130/-43

Trance Forever ...

« Yanıtla #8 : Mayıs 05, 2008, 03:17:06 »

geç kaldık galiba artık

Sana “sus”arken...