En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 06, 2008, 14:22:18
737893 Mesaj 7844 Konu Gönderen: 6199 Üye
Son üye: kawai musu
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Kırık Kalpler Kulubu  |  nedir kirik kalpler kulubu ?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7
Gönderen Konu: nedir kirik kalpler kulubu ?  (Okunma Sayısı 4800 defa)
ExTReMeLy
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Mayıs 02, 2006, 13:48:45 »

kalbim aşırı sevgilere kapalı çünki o kadar hassas bi kalbim  varki eğer bir kez kırılırsa bu kalp bu acıyı kaldıramaz ben kalbimi mühürledim onu açmaya hiçbi şey yetmez yetmemeli Sad Cry
Yoch Zeynep O Kadar Büyük Konuşma Bir Karşına Biri Çıkar Sende Seversin Bu Sözleri Unutursun Hatta Aşık Olursun Peşinde KOşarsın Belki Sevdiğin Kişi Seni Peşinde Süründürür Smiley
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Mayıs 02, 2006, 15:34:05 »

valla beni seveni severimde eğer bi kişi sevmiosa onun peşinden neden koşayımki nende sonu olmayan bi yere sürükleyeyim kendimi aşkından ölsemde bu aşk gömülmeli Cry yani eğer o sevmiosa nende kendimide onuda yıpratımki bi kaç ay ağlarım sızlarım dünyam kararır unutmam içimde kanayan yaram olur ama her gün ölmek sadece bi kere ölmekten iyidir imkansızlığın peşini bırakmak lazım hayat devam edio demekki kaderimde bunuda yaşamak varmış derim napim elden ne gelir off ya kendimi dertlerin insanı görüom CryCry
ExTReMeLy
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Mayıs 02, 2006, 16:30:36 »

Zeybep Demek İstediğim O Değil Kimi Erkekler Benim Gibidir Sever Ama Fazla İlgi Göstermeye Bilir.Yani Sen Daha Fazla İlgi Beklersin  Sevdiğin Kişiden Ama  O Kişinin Yapısında Vardır Bu  Sana Fazlasıyla İlgi Gösterdiğini  Düşünür Ama Bu İlgi Bayanlar Yeterli Değildir
OrJiNaL
IdealForumcu

ben bu siteye ölürümlaa :)

« Yanıtla #18 : Mayıs 02, 2006, 17:38:11 »

Yok işte yok hersey yalan..
Gözler yalan sözler yalan..
Halimi birtürlü anlatamadım..
içim ezildi içim care bulamadım..
............... ve bir yıgın nokta......................................................................
...............................................................................................................
...............................................................................................................
 o kadar cok sey varki bu noktalarda.. Sizde doldurun kendinize göre işte...... LaL  tek kelimeyle mükemmelsin eheueheu... noktalı yerleri doldurunus zahmet olmazsa.. ama öyle şeyler varki.. ne sayfalar sığar anlatmaya.. nede evren..

Seni Sensiz Ya?amak Çok Zor bitanem...
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Mayıs 02, 2006, 18:08:28 »

ExTReMely hı hımm CryCry
ExTReMeLy
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Mayıs 02, 2006, 18:30:05 »

ExTReMely hı hımm CryCry
Ağlama Ben Ağlayan İnsanlara Dayanamam
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Mayıs 02, 2006, 19:44:16 »

elimde değil durduramıorum gözyaşlarıımı sen bir sus deyinnce susarmısın durdurabilirmisin akan yaşlarını şimdi bana ağlama deme bende istemiorum ağlamak ama  elimde değil ağlıyorum işte ağlıyorum nende ağladığımıda bimiorum ağlıorum işte sadece işte buda benim ne kadar aciz olduğumu gösterio nendenini bile bilmediğin bişeye ağlıosun ağlıorum ben durduramıorumki yaşlarımı ağlıorum işte acizim ben  Cry Cry Cry Cry
ExTReMeLy
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Mayıs 02, 2006, 23:20:26 »

Yorumsuzum Sad Ağlayan İnsanlara Dayanamam Düşmanımda Olsa  Cry
Fenerli_Bebeq
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Mayıs 05, 2006, 21:12:29 »

Sad
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Mayıs 05, 2006, 23:21:51 »

yine yaa bu sefer sahiden ağlıyorum yaa hemde öle bi hakediorumki allah beni kahretsin ya lanet olsun bana benim gibi insana Cry Cry Cry Cry Cry
LaL
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Mayıs 05, 2006, 23:46:00 »

İnsanlar hayatta iki şeyden çok korkar ve kaçarlar.. Biri ölüm diğeri yalnızlık, Ama ne

kadar kaçarlarsa kaçsınlar, Bir gün bir yerde mutlaka her ikisiyle de karşılaşırlar...Bu

yüzdendir insanların kalabalığa karışma istekleri..Her yalnız insan gibi.. Böylece yalnız

insanlar, kendi yalnızlıklarından kaçarak , toplu yalnızlıkları oluşturmaktadırlar.. En

kötüsüdür kalabalığın içindeki yalnızlık...Kalabalık olarak yalnız yasamak... Kalabalığın

ortasinda yalnız yaşamak.. Yalnizlığın tek ilacidır aşk... Aslında iki yalnız insanin

başka bir yalnızlıkta buluşmasıdır AŞK...

Fenerli_Bebeq
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Mayıs 05, 2006, 23:49:43 »

Cok haklisin..koca bir kalabaligin icinde yapayalniz olmak en kotusudur..
AsIk olmakta cozum deil bence iki yabanci olduktan sonra askta bir ise yaramiyor..
Hele ki insanin kalbi kirilmissa...
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Mayıs 06, 2006, 00:02:24 »

off kalp kırmak denince aklıma ben geliorum ve benim insafzıllığım vicdansızlığım gelio allahım nolur beni affet
LaL
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Mayıs 06, 2006, 01:22:41 »

YALNIZSIN

Bir akşam ışıkların dağlara güldüğünü

Bir akşam bulutların seyre döküldüğünü

Görürsün hasretiyle sabah ezgilerinin

Bir akşam gözlerin ufka dalar pek derin

Kuşlar öter, uçuşur yeşil dallara konar

Umutlar yaprak yaprak alevlenir de yanar

Son mutluluk sesleri dökülür dudaklardan

İnsanlar gölge gibi çekilir sokaklardan

Rüzgar okşamaktayken anne gibi tenini

Gecenin kolları sessizce yakalar seni

Anlarsın gözlerinin dolup boşaldığını

Anlarsın yalnızlığı ve yalnız kaldığını...
                          Nurullah Genç..
LaL
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Mayıs 06, 2006, 14:14:15 »

Gözlerin nemli nemli
Başını hiç öne eğme
Ayrılık onur değil ki ah,
Benim için üzülme

Bundan sonra adını
Kırk yılda bir anarım
Sende kaybettiğimi
Başkasında ararım.