En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ocak 08, 2009, 11:25:23
931277 Mesaj 10780 Konu Gönderen: 7094 Üye
Son üye:
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Kırık Kalpler Kulubu  |  Nefret`ın tanısı..
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Nefret`ın tanısı..  (Okunma Sayısı 488 defa)
¢øKømëL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« : Kasım 03, 2007, 08:17:48 »

Nefret etmek hiç bu kadar mutlu etmemişti..Hangi sözler anlatır bu hazzı..Yada hangi rezillikler tanımlamaya yeter bu öfkeyi..Dünyama ortak oluyorlar sarıyorlar ruhumu bir bez parçasıyla sonra yakıp atıyorlar..Geriye ne kalıyor..Bu kadar inatçı olmasaydı ruhum çoktan karışırdım toprağa..Yalnızlığımı bile bırakmıyorlar bana..Kaçabilecek kör noktam yok..Açıkta savunmasızım..Gelen bir parça alıyor pastadan..Yüzlerinde hep bir memnuniyetsizlik..O kadar büyük ki beklentileri..Ama altı üstü bir pasta işte..Yaparken elime yüzüme bulaştırdığım..Kokusundan mıdır tadından mıdır bilmem eksik olmuyor sinekler yapışkan vücutlarıyla..Öldürmekte kafi değil iz bırakan pis kanlarıyla..Geriye artıklar kalıyor doyurmam için karnımı..Açlığımı bastıryor bir parça ama yetmiyor tıka basa doldurmaya..Altı üstü bir pasta işte lokma olamaz ki binlerce vahşiye..Bir de masallar fısıldanır her gece kulaklarıma..Sağır eder sessizlikleri bağırsalarda..Masal ya bu hep mutlu sonla biter..Güler herkes yüzlerinde ki pasta kırıntılarıyla..Peki ne olucak bana?Ben fısıldıyorum yaşamın kulağına,onlar çığlıklarımı duyma yarışında..Yokluğumu keşfe çıktım kimliğimi bulmak adına..Yokluklarda oyalanıyorum buara..Ve sustum kargalar ötmeye başlayınca..
iiLiq perisi
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2007, 18:32:19 »

emeqinee saqLıkk çok qüzeL..
Rheia
IdealForumcu

Teşekkür Sayısı -1

« Yanıtla #2 : Kasım 04, 2007, 11:47:06 »

Hım nefret etmeli bazen:)
KinGerLine
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 17

Gidene yoL verki,gelen Ayakta kalmaSın !

« Yanıtla #3 : Kasım 13, 2007, 10:46:02 »

Emegine Yüregine Saglık GüzeLdi.

dünüme αldαnmα geçmişim yok 'Benim' yαrınım belirsiz kendimi 'kαybettim'. benliğim benden hαbersiz ıssız ve kαrαnlik cαddelerdeyim 'dengesiz' ve 'gelgitliyim' güLüşüme αldanmα 2 sαniyeliktir ertesi 'αcı' ertesi 'keder' ertesi 'hüzün' ertesi 'ölüm' ertesi 'göz yαşıdır' gülüşümün!
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: