En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ocak 08, 2009, 11:27:45
931277 Mesaj 10780 Konu Gönderen: 7094 Üye
Son üye:
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Kırık Kalpler Kulubu  |  Platonik
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Platonik  (Okunma Sayısı 271 defa)
Nefret_1788
Ziyaretçi
« : Mart 05, 2008, 01:04:40 »

Platonik bir aşk benimkisi..Tek taraflı yanan , yandıkça kavrulan bir kalp..Zaten aşk her zaman nerede imkansız var gidiyor buluyor onu seçiyor..Hiç sorgulamadan aşk kalbime pat diye giriveriyor.

Bir yıldız gibisin..Elimi uzatsam deyecekmişim gibi geliyor..Elimi her gün yeni bir umutla uzatıyorum..Belki uzanabilirim yetişebilirim ona derken , ümitsizliğim başlıyor..Uzanıyorum deyemiyorum..Yeniden deniyorum olmuyor bir daha bir daha derken bakıyorum yetişemiyorum..Boşuna uğraştığımı anladığımda gözlerim yanıyor ardından yüzüm ıslanıyor.. Yüzüm ıslanmasa da kalbim kan ağlıyor..

Sana bakıyorum..Sana baktıkça başka yerlere başka diyarlara yelken açıyorum..Göz göze geldiğimizde gözlerinin sonsuzluğuna dalıyorum..Kafanı çevirdiğinde ben kendimi sende buluyorum..

Cesaret edip söyleyemiyorum bunları sana..Öyle bir delilik yapsam gelir misin benimle sonsuzluğa.. Elimden tutar mısın hiç bırakmamak şartıyla..

Beni sevip sevmediğini bilmeden çelişkiyle yaşamak öyle zor ki..Papatyalara gidiyor ellerim..”Seviyor sevmiyor” ama biliyor musun artık papatyalar bile bana yalan söylüyor…Bu aşk onları bile çelişkiye düşürüyor…

Oraya bakıyorum seviyor..Buraya bakıyorum sevmiyor..Ama biliyor musun??
BU ÇELİŞKİ BENİ ÖLDÜRÜYOR!!!
Lenα
Administrator

Teşekkür Sayısı 59

..((!).℮Sí Oτí ρìS๋●

« Yanıtla #1 : Mart 05, 2008, 01:14:16 »

platonik olmak çok kötüü bişiii :p :S
« Son Düzenleme: Mart 05, 2008, 01:14:46 Gönderen: Léηà » Logged

..UmutlArım yOsun tUttu SahipSiz kıRıLqanlıKlarımda..

... . . . . .. ....
FıRtıNa
Ayrılan Üye

Teşekkür Sayısı 28

Sıyırmıs

« Yanıtla #2 : Mart 05, 2008, 01:23:08 »

seninkide platonik babacan benimki gibi cok kötü :S :F
prOmEthEus
Ayrılan Üye

Teşekkür Sayısı -9

« Yanıtla #3 : Mart 05, 2008, 04:33:14 »

Aslında biz karşılıksız olan veyahut karşıdaki insanın bilmediği haberdar olmadığı aşk olarak kullansakta. Platonik aşk fiziksel temasın olmadığı karşılıklı duygu alışverişi demek bu alışverişin ismide aşk Smiley

Allah kurtarsın mı denir. Allah muvaffak etsin mi denir bilemiyicem ama. İki bira çak gider söylersin ızdırap çekme boşa
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: