En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 22:57:16
792233 Mesaj 8356 Konu Gönderen: 6428 Üye
Son üye: lenox
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Kırık Kalpler Kulubu  |  qİt(mé)!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: qİt(mé)!  (Okunma Sayısı 486 defa)
Ceydaaa
PsikopatIdealci

huFF ! : (puFF )

« : Şubat 01, 2008, 01:33:43 »

Git.Yüzüme öyle bakma git.Hiç durma , bir gidenin bir daha asla giremeyeceği kapı orada git.Hiçbir şey açıklamak zorunda değilsin.Giderken söyleyecek şey bulamaz insanlar.Sen bahanelerin arkasına sığınanlardan olma , git.

(( Oysa daha doyamadım sana...Kokunu yeterince çekemedim içime...Yapacağımız ne çok şey vardı... Neler planlamıştık... Şimdi ne yapacağım ben ?Nasıl duracağım ayakta ? '' Kal '' desem kalırmısn yar ? Nasıl istiyorum yalan bile olsa '' Bu gidiş sadece zorunluluktan , bekle beni döneceğim ''demeni... ))

Her aşk biter , sende git.Hem zaten biteceği daha baştan belli bir aşktı bizimkisi.Sen gitmesende belki bir gün ben gidecektim. Herkes kendi tercihini yaşar ve sen tercihini yaptın .Rahat ol git.Aklın kalmasın burada.Dramatik vedaların kahramanları olmayalım , git.!

(( Benim aklım sende kalacak.Sadece aklım değiş yüreğimde...Bitmesdi bizim aşkımız.Asla terk etmezdim seni.Beniğim varlığımı ,hayatımı adamıştım ben bu aşka.Ben  tercih etmeni isterdim ,benimle yaşamanı isterdim .Şimdi kimi yada neyi seçtiğinin ne  önemi var artık ? Ağlayacağım ardından , kahretsin ağlayacağım... ))

İstersen dost olabiliriz ,haberleşiriz birbirimizle. Mutlu olmanı isterim.Sen mutluluğu hakeden bir insansın .Elbette ben de  mutlu olacağım merak etme,git.Hayatımıza başkaları girecek ve biz belki de birlikte  yaşadıklarımızı bir  süre sonra  hatırlayamayacağız bile , git. Hani yara kabuk bağlamamış ki bugüne kadar ? Hangi ateş sönmemiş ki ? Uapman gerekeni yap , git.!

(( Sensiz mutlu olabilir miyim ben yar ?Unutabilir miyim bu kadar kolay? Yaşadığımız onca şeyi silebilir miyim?Mümkün değil,  seni içimden çıkarıp atmam mümkün değil ?Biliyorum, hiçbir ilaç iyileştirmeyecek. Senin mutlu olmanı istediğim de yalan. Mutlu olma yar , benim gibi sende mutlu olma.Belki o zaman, yeniden dönersin bana... ))

Haydi zaman geçiyor artık , git.Hem neden suratın asık?Sevinmelisin gittiğine . Aslında sana teşekür etmeliyim .Beni bu aşkın yükünü taşımaktan kurtardiğin için.Rahatladım biliyor musun? Bende kalan birkaç parça eşyanı da gönderirim ardından.Fırsat buldukca ararım seni , Haydi Git ...

(( Gitme benim güzel sevdalım , gitme .Beni bu aptal dünyada  bir başıma bırakıp gitme.Gidipte yğreğimi öldürme.İÇim acıyor , kalbim sıkışıyor.Ben asıl sensizliğin yükünü taşıyamam Gitme. Ne oLur , Gitme ... ))

aLIntIdIr...
nOt : Parantéz İçindékiLér kİşİnİn İçİndén SöyLedikLérİdİr...
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2008, 01:38:31 Gönderen: Ceydaaa » Logged

âcîmâsîzcâ gêçîp gîdên zâmândân gêrîyê kâLân sâdêcê YâLnîzLîkLârîmdîr  : / .  .  .
 [
ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ ßâL ßöc£ğİ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
. . .

SvG
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2008, 01:36:26 »

Undecided
SvG
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2008, 01:36:41 »

emegine saglik cnm
Ceydaaa
PsikopatIdealci

« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2008, 01:39:33 »

Undecided tşkrLer SvG ' m

âcîmâsîzcâ gêçîp gîdên zâmândân gêrîyê kâLân sâdêcê YâLnîzLîkLârîmdîr  : / .  .  .
 [
. . .

SvG
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2008, 01:49:21 »

Undecided Kiss
emPaTi
PsikopatIdealci

« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2008, 01:55:31 »

Gitme/Sen..
emegine saqlık:)

OriginaL..(Seni çok seviyorum)
Ceydaaa
PsikopatIdealci

« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2008, 02:09:54 »

Kiss SvG 'mm

aLdora  tşkrLer  Smiley

[
. . .

xxxx
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Şubat 01, 2008, 14:36:36 »

Benim aklım sende kalacak.Sadece aklım değiş yüreğimde...Bitmesdi bizim aşkımız.Asla terk etmezdim seni.Beniğim varlığımı ,hayatımı adamıştım ben bu aşka.Ben  tercih etmeni isterdim ,benimle yaşamanı isterdim .Şimdi kimi yada neyi seçtiğinin ne  önemi var artık ? Ağlayacağım ardından , kahretsin ağlayacağım...
İstersen dost olabiliriz ,haberleşiriz birbirimizle. Mutlu olmanı isterim.Sen mutluluğu hakeden bir insansın .Elbette ben de  mutlu olacağım merak etme,git.Hayatımıza başkaları girecek ve biz belki de birlikte  yaşadıklarımızı bir  süre sonra  hatırlayamayacağız bile , git. Hani yara kabuk bağlamamış ki bugüne kadar ? Hangi ateş sönmemiş ki ? Uapman gerekeni yap , git.!

(( Sensiz mutlu olabilir miyim ben yar ?Unutabilir miyim bu kadar kolaymıydı?
Gitme benim güzel sevdalım , gitme .Beni bu aptal dünyada  bir başıma bırakıp gitme.Gidipte yğreğimi öldürme.İÇim acıyor , kalbim sıkışıyor.Ben asıl sensizliğin yükünü taşıyamam Gitme. Ne oLur , Gitme ...
guzelmişşş Undecided
Ceydaaa
PsikopatIdealci

« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2008, 15:00:52 »

FoTiYa tşkrler abicimm içimisden geçenleri hiç söyleyemeis ztn  Sad

[
. . .

PrénséSs
PsikopatIdealci

izlér mi his lér mi ? prénsés_s &bahar'm& caLiméro

« Yanıtla #9 : Şubat 01, 2008, 20:04:45 »

Gidipte yğreğimi öldürme.İÇim acıyor....

ÇOk güzel Canım emeğine SağlıK

JaS JaN SeR
tHe
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Şubat 02, 2008, 03:48:16 »

çok güséL oLmuş apLam Smiley éméğiné sağLık  Roll Eyes
Ceydaaa
PsikopatIdealci

« Yanıtla #11 : Şubat 02, 2008, 09:37:41 »

prenses_s 'm cnM tHe 'm apLası tşkrLer beğendinise  sewndİm  Undecided

[
. . .

AnarShe
IdealForumcu

Né konuŞuoR bu inSanLar ?

« Yanıtla #12 : Şubat 02, 2008, 10:54:01 »

güzéLmiş.

ÖLméyé  méyiLLi...
Ceydaaa
PsikopatIdealci

« Yanıtla #13 : Şubat 02, 2008, 21:50:08 »

Roll Eyes

[
. . .

FanatiK
IdealMesajcı
**

ßi DamLa Sevqi ßi damLa a$k = aCı ...

« Yanıtla #14 : Şubat 04, 2008, 11:19:43 »

Ceydamm ßu ne güzeL karde$im Cheesy

O  £§kİ  GünL£r g£Lm£y£c£k §£nd£  ârtIk g£rİy£  Dönm£y£c£k§İn , ßiLiyOrum £Lߣt  çOcuk D£ğiLim ߣLkİd£  ßu §Onu k£nDim i§t£Dim . . .

Sayfa: [1] 2
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: