|
baLim
|
 |
« : Eylül 17, 2007, 15:47:00 » |
|
Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: cam aaaaç Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır... kişisini web kamerası görüntüleniyor uygulamasını başlatmaya davet ettiniz. Lütfen bir yanıt bekleyin veya beklemedeki daveti İptal (Alt+Q) edin. Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır..., web kamerası görüntüleniyor uygulamasını başlatma davetinizi kabul etti. [c=27]baLim[/c][/b]: Sen yeterki sev : p [c=27]baLim[/c][/b]: Kulun olayım [c=27]baLim[/c][/b]: sarkı avrdı Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: apuhaha Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: oyh sararmısızzz [c=27]baLim[/c][/b]: hıhımmm : P Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: özledim yafu herkesi [c=27]baLim[/c][/b]: hıhım herkesde seni ösledi emin ol [c=27]baLim[/c][/b]: Artık gitmiceksin dimi Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır... sizi web kamerası görüntüleniyor uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti Kabul Et (Alt+C) veya Reddet (Alt+B) istiyor musunuz? [c=27]baLim[/c][/b]: oh telefon web kamerası görüntüleniyor uygulamasını başlatma davetini kabul ettiniz. [c=27]baLim[/c][/b]: yappakım [c=27]baLim[/c][/b]: Bu ne tatlılık yafu Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: [c=27]baLim[/c][/b]: Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: yappak duymasın seni [c=27]baLim[/c][/b]: Görmeyeli cok güsel olmusun sen gercek Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: özge bennnn [c=27]baLim[/c][/b]: inanmıyorum yaaaaa Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: bende [c=27]baLim[/c][/b]: Yılın gaFı ::::::::::::::::: [c=27]baLim[/c][/b]: K.bakma canım ya Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: öldüm bittimmm D: [c=27]baLim[/c][/b]: Ona bensettim bi anda napim [c=27]baLim[/c][/b]: bende Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: olur olur ööle [c=27]baLim[/c][/b]: cx cx [c=27]baLim[/c][/b]: Neyse [c=27]baLim[/c][/b]: cidden güselsin Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: [c=27]baLim[/c][/b]: ben seni hic görmedim cunku Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: gördünn [c=27]baLim[/c][/b]: gördüm gördüm evdeyken [c=27]baLim[/c][/b]: evet Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: iyi bunu kurtatdın berii [c=27]baLim[/c][/b]: gözümden yas geldi ya Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: [c=27]baLim[/c][/b]: cx CX [c=27]baLim[/c][/b]: Gercek [c=27]baLim[/c][/b]: Sen tatlı jokk Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: direk yappaka sölicem Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: [c=27]baLim[/c][/b]: pamuK gibi [c=27]baLim[/c][/b]: heheuhe [c=27]baLim[/c][/b]: Ee neler yaptın [c=27]baLim[/c][/b]: neden yoktun [c=27]baLim[/c][/b]: artık hep avrsın demi [c=27]baLim[/c][/b]: forumu alt ust et yine (: Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: yokuum [c=27]baLim[/c][/b]: Simdikiler tuyafjokk Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: hiç olmicam öyle devamlı [c=27]baLim[/c][/b]: Nedenn yauu Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: gerek yok jijim yaa Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: mide bulantısı [c=27]baLim[/c][/b]: ösliyenin jok avr ama [c=27]baLim[/c][/b]: zaten biliyosundur Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: bende öslüom ki onları Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: ama işte... [c=27]baLim[/c][/b]: ben hic bi anlam veremedim gitmene sahiden sahi [c=27]baLim[/c][/b]: tabi bilemeyis ne oldu ne bitti [c=27]baLim[/c][/b]: umarım iisi dogrusu budur Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: yok öyle bişi olmadı belirli.. Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: hep vardı aklımda [c=27]baLim[/c][/b]: hep bakasım geldi sana [c=27]baLim[/c][/b]: yau [c=27]baLim[/c][/b]: Cok güsel yüsün avr [c=27]baLim[/c][/b]: temiz yani// Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: yemesler Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: söledim bile yappaka Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: [c=27]baLim[/c][/b]: heheuehe [c=27]baLim[/c][/b]: D: Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: yappak yolmadı mı seni daha [c=27]baLim[/c][/b]: yok yolmadıi Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: ii o zmn [c=27]baLim[/c][/b]: bunu foıruma koyimmi Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: [c=27]baLim[/c][/b]: : P millet bana salak demesin Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: koooy [c=27]baLim[/c][/b]: yada yagcı yokyaa karıstırdım ben [c=27]baLim[/c][/b]: Simanız bensiyo valşa : [c=27]baLim[/c][/b]: oda pamuk gibi sende: H) Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: oyyh Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: koy foruma koy [c=27]baLim[/c][/b]: tamam [c=27]baLim[/c][/b]: Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: [c=27]baLim[/c][/b]: balimin muthis GaF'ı Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: Özqe.. / İnsanın Hayatı, Yenileceğinden Hiç Şüphe Etmeksizin, VarOlmaya Çalışmak İçin Harcanmış ßir Çabadır...: okk
üsgünümmmmmmm : .....
|