En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 22, 2008, 23:33:06
873933 Mesaj 9855 Konu Gönderen: 6878 Üye
Son üye: dogancan19
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Komik Loglarınız  |  Komik Değil itiraftır!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3
Gönderen Konu: Komik Değil itiraftır!  (Okunma Sayısı 1470 defa)
miké
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

death or glory.

« Yanıtla #15 : Eylül 07, 2007, 23:24:29 »

Cheesy:D:D:D

*sen ben içimde dünya alem dışımda..*
SchIzo.eMo
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı -1

{$âhsînîn ên Gûzêl Hêdîyêsîdîr. Kîrlênmêndîr....}

« Yanıtla #16 : Eylül 08, 2007, 16:24:21 »

nedir anlayamadım ki :S
üçüncü sınıf muhabbettinizi ciddiye mi alalım..
ne desek/sevyesizliğe diyecek bişi yok..siz paylaşmışsınız deşifre konusunda tecrübeliyiz zaten..allah tamamına erdirsinden fazlası bize düşmez :PpP

Evet resiliz biz saol canım arkadaşım

Kârâbûk'ten Kalktı Tren. Ankara'da Yaptı Fren. Wink ßenim âŞk'ıma Ihanet Eden. Ya İyi aiLe Çocuğudur. Ya'da Yüz veren Smiley

Not: Altı Çizili Sözcükleri, Istediğiniz gibi doldurabilirsiniz Wink
SchIzo.eMo
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı -1

« Yanıtla #17 : Eylül 08, 2007, 16:26:49 »

güzeel bişi yaaa vallaa imrendim dorusu...süpersin dost

iyide gülüm imrenilecek bişi yokki Cheesy insanların yalanlarını görüoruz biz evsen le biz de kendi çapımızda oynuoruz Cheesy iyi bi arkadaş o, Allah herkese nasip etsin

Kârâbûk'ten Kalktı Tren. Ankara'da Yaptı Fren. Wink ßenim âŞk'ıma Ihanet Eden. Ya İyi aiLe Çocuğudur. Ya'da Yüz veren Smiley

baLim
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

♥ Ich liebe dch auch und am lebsten würd ich dich♥

« Yanıtla #18 : Eylül 09, 2007, 18:30:05 »

benimde olmadı, olmaLı

Die Ließe in mir wird in dem ich warte immer mehr und immer mehr wachsen mein schatz.
Ich liebe dich über alles auf der Welt.
egaL wie weit du entfernt bist mein schatz,
 meine liebe zu dir wird niemals erloschen...
Ich liebe dich.
Ich wermisse dich.
ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #19 : Eylül 11, 2007, 01:16:35 »

ne desek/sevyesizliğe diyecek bişi yok..siz paylaşmışsınız deşifre konusunda tecrübeliyiz zaten..allah tamamına erdirsinden fazlası bize düşmez :PpP

yolda koşuyordum nedensiz sizlere göre/tökezledikce daha bir hirs ve daha bir öfkeyle sicriyordum havaya/sanki hic düsmeyecek gibi/o tasi oraya özellikle koydugunu görmesem belki düse kalka kosmaya devam ederdim daha uzun bi süre..özellikle oraya koydugu tasa özellikle takılıp düstüm/kanadi her yerim/ve acidi,kimseye diyemiyecegim kadar cok acidi/anliyamayacagin/anlatamiyacagim kadar cok...tek bir sey biliyordum/düsmesem kosmaya devam ederdim bildigim halde...yerimden kalkmadan onu izledim/uzaklasisini izledim..gördüm ki pesinden kostugum/yetismeye calstigim/dönüp arada arkasina bakan o...yarinlarina uzaklara kosuyor/yetisebilecekmiyim korkusuyla dönüp arkasina bakiyormus...görmek icimdeki aciyi dindirdi..ben durdum,ona yarinlarinda huzur verdim/cünkü ona verebilecegim bir tek o varmis aslinda..zamani geldiginde o tasa takilip düsmek/her yerin kanasada/acini kelimelere dökemesende/durup uzaklasmasini seyretmek gerekir...gerektiginde verebilecegin huzur yarinlarinda bir kücük tebessüm/dünlerini degerli kilar bence..bizler hicbir zaman taslara takilmaktan/kanamaktan ve acimaktan korkmadik/kötüyle iyiyi harmanladik...onun oraya biraktigi tas bize söyleyecegi yalanlardan daha degerliydi/yalanci bir tebessüm yerine ayagimiza takilan icten bir tasi tercih ettik hep..bildik ki o tasi birakirken bir damla yasta onun gözlerinden akti...biliyoruz/hepimiz zamaninda gözyaslarimizla islanmis taslar biraktik gerimizde..bizi toplumdan ayiranda/bizi farkli kilanda bu zaten/biz dünyaya hep gizli bahcelerimizden bakanlardaniz/zamani geldiginde tasa takilip düsmesini bilenlerdeniz..belki hepimiz zamaninda herkes gibi bagirmak/küfretmek istedik/bahcelerimizdeki cicekleri tek tek yolmak istedik..siradan herkes gibi olmak istedik/ama acinin tadini almistik bir kere..ne acilarimizdan/ne gizli bahcelerimizden vazgecebiliriz..biliriz ki kavgamiz onlarla degil/biz hayatla kavgasi olanlardaniz/hayatin lanetledikleriyiz...zamani geldiginde tasa takilmasini bilenlerdeniz/ne kadar yorulmus olsakta...sadece benim fikrim/hayata benim gibi baktigini düsündügüm icin paylasmak istedim..haddimi astiysam/yer isgali yaptiysam/bilmislik tasladiysam/özür dileyebilecek kadar haddini bilen/gerektiginde susmasini bilebilecek kadar duyarli/yasanmisliklarima ragmen hala hicbirsey bilmedigimi kabul edebilecek kadar aklı basında biriyim...amacim kimseyi kirmak degildi..saygilarimla..

lanetler benimle olsun yeter bana..
Feryat
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Eylül 11, 2007, 06:32:19 »

ßen ßöyLe Saçma Sapan ßi$i Daha Önce Görmedim qa :/
ßöLüm : Komik LogLaRInIz..
Konu ßa$LığI : Komik DeğiL İtiraFtIr..
qa koMik deiLse Neden Koyuyosun HacI ?
yazIyI ßüyütcektim de ßuLamadImki AyaRLaRInI qa :/ SaçmaaLık Resmen :/
Feryat
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Eylül 11, 2007, 06:35:43 »

ßu aRaDa $u Nick'imin aLtında yazaN IdeaLSekeri YazISInI kaLdIRIn...yokSa katLiam çIkaR.
Tüm YetkiLiLeRe SesLeniyoRum Ahooooo
SaçmaLık Resmen
SchIzo.eMo
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı -1

« Yanıtla #22 : Eylül 11, 2007, 13:22:01 »

yolda koşuyordum nedensiz sizlere göre/tökezledikce daha bir hirs ve daha bir öfkeyle sicriyordum havaya/sanki hic düsmeyecek gibi/o tasi oraya özellikle koydugunu görmesem belki düse kalka kosmaya devam ederdim daha uzun bi süre..özellikle oraya koydugu tasa özellikle takılıp düstüm/kanadi her yerim/ve acidi,kimseye diyemiyecegim kadar cok acidi/anliyamayacagin/anlatamiyacagim kadar cok...tek bir sey biliyordum/düsmesem kosmaya devam ederdim bildigim halde...yerimden kalkmadan onu izledim/uzaklasisini izledim..gördüm ki pesinden kostugum/yetismeye calstigim/dönüp arada arkasina bakan o...yarinlarina uzaklara kosuyor/yetisebilecekmiyim korkusuyla dönüp arkasina bakiyormus...görmek icimdeki aciyi dindirdi..ben durdum,ona yarinlarinda huzur verdim/cünkü ona verebilecegim bir tek o varmis aslinda..zamani geldiginde o tasa takilip düsmek/her yerin kanasada/acini kelimelere dökemesende/durup uzaklasmasini seyretmek gerekir...gerektiginde verebilecegin huzur yarinlarinda bir kücük tebessüm/dünlerini degerli kilar bence..bizler hicbir zaman taslara takilmaktan/kanamaktan ve acimaktan korkmadik/kötüyle iyiyi harmanladik...onun oraya biraktigi tas bize söyleyecegi yalanlardan daha degerliydi/yalanci bir tebessüm yerine ayagimiza takilan icten bir tasi tercih ettik hep..bildik ki o tasi birakirken bir damla yasta onun gözlerinden akti...biliyoruz/hepimiz zamaninda gözyaslarimizla islanmis taslar biraktik gerimizde..bizi toplumdan ayiranda/bizi farkli kilanda bu zaten/biz dünyaya hep gizli bahcelerimizden bakanlardaniz/zamani geldiginde tasa takilip düsmesini bilenlerdeniz..belki hepimiz zamaninda herkes gibi bagirmak/küfretmek istedik/bahcelerimizdeki cicekleri tek tek yolmak istedik..siradan herkes gibi olmak istedik/ama acinin tadini almistik bir kere..ne acilarimizdan/ne gizli bahcelerimizden vazgecebiliriz..biliriz ki kavgamiz onlarla degil/biz hayatla kavgasi olanlardaniz/hayatin lanetledikleriyiz...zamani geldiginde tasa takilmasini bilenlerdeniz/ne kadar yorulmus olsakta...sadece benim fikrim/hayata benim gibi baktigini düsündügüm icin paylasmak istedim..haddimi astiysam/yer isgali yaptiysam/bilmislik tasladiysam/özür dileyebilecek kadar haddini bilen/gerektiginde susmasini bilebilecek kadar duyarli/yasanmisliklarima ragmen hala hicbirsey bilmedigimi kabul edebilecek kadar aklı basında biriyim...amacim kimseyi kirmak degildi..saygilarimla..

ne desek/sevyesizliğe diyecek bişi yok

ßi insan saygılarını sunarken (saygılarımla demişsin) önce nedediğine bakar yinede. Herneise Saol Sen

SchIzo.eMo
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı -1

« Yanıtla #23 : Eylül 11, 2007, 13:22:19 »

ßen ßöyLe Saçma Sapan ßi$i Daha Önce Görmedim qa :/
ßöLüm : Komik LogLaRInIz..
Konu ßa$LığI : Komik DeğiL İtiraFtIr..
qa koMik deiLse Neden Koyuyosun HacI ?
yazIyI ßüyütcektim de ßuLamadImki AyaRLaRInI qa :/ SaçmaaLık Resmen :/

mCxa öpim mi:D

ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #24 : Eylül 11, 2007, 13:37:30 »

belki nedenlerini biliyorumdur/bakmışımdır belki/neyse..anlamadın..daha fazla sevyesizleşmeden gideyim ben..susmalı...

_LiRiX_
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 0

KuRu Çe$Me'Li

« Yanıtla #25 : Eylül 11, 2007, 13:53:55 »

guzel paylasım ellerıne saglık

Yaklaş ßana!..'
BayanX
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı -1

::.. ♥ M0661F ♥ ..::

« Yanıtla #26 : Eylül 11, 2007, 14:29:14 »

Yandaş ve candaş.Biririnin yazamadıklarını sanki  gelmiş kendisi yazmış.Aklı başında olan fesat olmayan her üyemiz bunun geyik olduğunu anlar ciddiye alıp ciddi cevaplar veriyorlar ya hey allam ya.(=
Feryat'ın yazdıklarına bak ya gülüyorum kardeşim sana her kimsen kusura bakma Emrah ama çoçuk doğrusunu yazmış Cheesy
Profilde Pörfekt Cheesy
Bu ne yaman çelişki ;P
Emrahı tanımayan emrahın uslubunu bılmeyen kaldıramayan gelipte tin tin yapmasın burda..
Ahh pardon banane dimi.

Kaos İstiyorum
ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #27 : Eylül 11, 2007, 15:15:56 »

uslubunuda sevyesinide biliyorum rahat ol sen bayan x/konudan öte genel yazmıştım,emraha yazdığım ilk msj değil zaten..laf olsun diye konuşmadım hiç bi zaman,gereksiz polemikte yaptığım görülmemiştir/en fazla haddimi aşmış olabilirim o kadar..birşeyleri yanlış yaptığını anlatmak zaten bana düşmez/anlamadığı yerde,hayat herkese zamanla anlatır doğruları yanlışları...hadi iyi kalın..

BayanX
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı -1

::.. ♥ M0661F ♥ ..::

« Yanıtla #28 : Eylül 11, 2007, 15:19:21 »

Ben çok rahatım herşey yolunda =)

Kaos İstiyorum
Feryat
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Eylül 13, 2007, 11:24:16 »

okunmadı say Cheesy:D:D:D:D