En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 13:06:18
791039 Mesaj 8345 Konu Gönderen: 6420 Üye
Son üye: NightmaRe
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Mektup  |  GüL yürekLim..
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: GüL yürekLim..  (Okunma Sayısı 188 defa)
eDe
idealsekeri
*

« : Ağustos 09, 2007, 17:13:23 »

AteşLe barut Gibiydik yanan gecede.. Ne ben İnfiLak Edip günahLarın koynuna girdimm.. Ne de sen düşürüp küle aLevLerini masumlugunu yitirdin.. Mumyalanmış aşklarda boynu bükük  bakışLarda incindik. AqLayan masaLsi gözLerinde düştük ve özgürlüge üşüdük  .. ßu sabah perdeLeri açma ğüL yüreklim..Yüreğimde günesim oLmuşken yüregin, Karanlıklara  gülümsüyorum bir çocuk misali.. GamzeLerinde açan gülüşlerin varken bahara küskünlüğümü ilan ediyorum.. Bırak acilarım eceL tarLası olsun.. GözLerinin yaşları son nefesim.. Ellerimle geceLerin koynunda islattıqın göz bebeklerini silemesemde bırak  yüreginde ki tüm umutları bir nefes diye içime çekeyim .. Aslında sana Bir özür borçluyum ; gözLerinden Düşen her damLayı Yüreğimle öpemediğim için  ! Yürğine düşen sızıLarı ve sancıları söküyorum söküyorum ellerimle.. Gözlerini islatan yaqmurlarla kavgalardayım.. Aldırma gömleğimin kan revan oLduquna.. Bırak askin canımda ki nefesim yollarına... Aksin ki gönüLbahçendeki kuru topraklar kanımla ıslansın.. Sen uyurken geceleri ben sana geLmekteyim.. Saçlarını çözüyorum tokalarından , her teline yıldızLarı giydirmek için.. Ben nefesini geceyebıraktıqın dudaklarından bir dem sıcaklık alıyorum.. Ne oLur kızma , seni öpmek için deqi : Kuryan dudaklarına cennetin miss kokan nehirLerini bırakmak için ...
Sen ki güL yürekLim ; Karanlıklaragülümseyen güneşim AciLarıma sıqındıqım nefesim Gülümsediğimde gamzeLerimsin.. Hadi kapat gözLerini yıLdızLara ben gözlerinde ki cennet içinde nefes alayım
orkide
PsikopatIdealci

orkide ...

« Yanıtla #1 : Ağustos 17, 2007, 18:29:54 »

elıne saglık  Cry

Bir Sahné Désék Hayatıma Çok YanLış OLmaz ELbét
ÖyLé Bir Sahnéki Hér Oyunun Sonu Hézimét! Hép Dram Oynanır Séyrétmési ßiLé Acı Vérir!
Hér Zaman Sénaryo Başkasının
.. . BaşroL Hér ZamaN Bénimdir . ..
Orkide love
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: