En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 16, 2008, 03:03:44
839162 Mesaj 9170 Konu Gönderen: 6666 Üye
Son üye: esSra
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Mektup  |  Sevgiliye Mektuplar 4
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3
Gönderen Konu: Sevgiliye Mektuplar 4  (Okunma Sayısı 1032 defa)
MeteoR
Genel Koordinator

Teşekkür et +6/-4

st by MeteoR

« : Nisan 19, 2008, 02:26:56 »

Yüzün güneşe bakardı. Güne bakanlar seni kıskanırdı. Zaten sen bakmasan güneş parlamazdı...

Ben senin gözlerine hayranlıkla bakarken gözlerin bir sevdayı anlatırdı. Ben o sevdanın tutkunuydum ve bir sevda ancak böyle tutkulu yaşanırdı. Hüznün karanlığına teslim gecelere senin varlığınla direnirdim...

Varlığın beni çoğaltırdı. Ne kadar çoğalırsam aşkım o kadar büyürdü. Aşka adınla vardı...

Elimdeki birkaç umut kırıntısını hergün ama hergün yeniden besteleyip bitmeyen bir aşk senfonisine dönüştürürdüm... Her notası seni anlatırdı. Sen dinlemezdin ama her dinleyen seni anlattığımı anlardı...

Günler solar , mevsimler değişir , zaman delice akardı. Yalnızlık bir kılıç olur saplanırdı yüreğime...

Sensizliğe mektup yazıp kimsenin görmeyeceği yerlere saklardım. Çünkü bu yürek sadece seninle atardı. Ağlardım kimseler görmezdi. Gözyaşlarım içime akardı...

Seni düşünmek bir fırtınayı andırırdı. Fırtınalar içimde ki sevda ağaçlarını kökünden koparırcasına sallardı. Her seferinde bir yolunu bulur ağaçlarımı kurtarırdım. Bu yüzden benim sevdam hiç yıkılmazdı.

Aşkın yarını yoktu ama bizim beklediğimiz hep yarındı. Bugün ise hiç yaşanmazdı. Bu ne sana ne de bana uyardı ama çaresizlik elimizi kolumuzu bağlardı.

Hayata isyan ederdim. İsyan yalnız gecelerde tek arkadaşımdı. Bu sevdayı yaşamak , ayakta tutmak kolay değildi. Yorardı... Yinede şikayet etmezdim. Çünkü senin için her şey göze alınırdı...

Hain değildim ben , seni hiç aldatmadım. Beynimde yüreğimde seninleyken bir başkası bana sadece yabancıydı. Ben yabancılara teslim etmedim kendimi. Kimsede teslim alamadı...

Mükemmel değildim ben , hatalarım vardı. Ama hatalarımı fark edip düzeltmeyi bilirdim. Yaptığım en ufak hata seni biraz incitse beni yıkardı...

Şimdi ?GİTTİM? diyorsun öyle mi...? Hiç kalmadın ki benimle gidesin. Benimle kalan hep yalnızlıktı... Olmayışının hiçbir önemi yok. Bir tarafında hep sen olsan da benim aşkım bağımsızdı...

Hayatta hep tatlı anlar yoktur ya... Nasıl yaşadıysam seni , acıyı da yaşamayı bilirim ben... Aslında çokta üzülecek bir şey yok. Bu aşk baştan sona İMKANSIZDI...

Ne aynı ol nede ayrı gör,
bRonzé
Administrator

Teşekkür et +150/-56

Trance Forever ...

« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2008, 02:30:25 »

Hain değildim ben , seni hiç aldatmadım. Beynimde yüreğimde seninleyken bir başkası bana sadece yabancıydı. Ben yabancılara teslim etmedim kendimi. Kimsede teslim alamadı...

Mükemmel değildim ben , hatalarım vardı. Ama hatalarımı fark edip düzeltmeyi bilirdim. Yaptığım en ufak hata seni biraz incitse beni yıkardı...

çok güzel

Sana “sus”arken...
öLüme “su”sarken...
MüpteLâsıyken kahramanı bıçakLanmış masaLLarın
aşk için aşıkLarı ezip geçmişken...
susma ömrüm...!
Şehâdet getir cinnetime...

R d e
Ehl`i-Keyf
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-5

I will be missig you

« Yanıtla #2 : Nisan 19, 2008, 02:32:23 »

Hayatta hep tatlı anlar yoktur ya... Nasıl yaşadıysam seni , acıyı da yaşamayı bilirim ben... Aslında çokta üzülecek bir şey yok. Bu aşk baştan sona İMKANSIZDI...
Aşkın yarını yoktu ama bizim beklediğimiz hep yarındı. Bugün ise hiç yaşanmazdı. Bu ne sana ne de bana uyardı ama çaresizlik elimizi kolumuzu bağlardı.

Çok güzel cinoo ellerine sağlık...

Cehalet kötüdür. Suskunluğum asaletimdendir. Her söze verilecek cevabım vardır, lakin önce lafa bakarım ; laf mı diye...
MeteoR
Genel Koordinator

Teşekkür et +6/-4

st by MeteoR

« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2008, 02:34:23 »

ben sectim güzelolacak tabiki Smiley) muhaha

Sîyâbend
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-0

KaBuS_

« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2008, 02:39:19 »

"Aşkın yarını yoktu ama bizim beklediğimiz hep yarındı. Bugün ise hiç yaşanmazdı. Bu ne sana ne de bana uyardı ama çaresizlik elimizi kolumuzu bağlardı."   . . .

Emeğine sağlık abisi..

İyi OLmaya ÇaLışan Bir Kötüyüm Ben!..
MeteoR
Genel Koordinator

Teşekkür et +6/-4

st by MeteoR

« Yanıtla #5 : Nisan 19, 2008, 02:40:21 »

eyvallah kabus_

Ehl`i-Keyf
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-5

I will be missig you

« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2008, 03:46:41 »

cinomm bu mektup harkulade

Cehalet kötüdür. Suskunluğum asaletimdendir. Her söze verilecek cevabım vardır, lakin önce lafa bakarım ; laf mı diye...
MeteoR
Genel Koordinator

Teşekkür et +6/-4

st by MeteoR

« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2008, 05:40:32 »

cinomm bu mektup harkulade
baba harkulade olan senin kocaman yuregin ne kadar kapitalist bır dusunceye sayıp olsanda sen benım bir numarali adamımsin

Ehl`i-Keyf
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-5

I will be missig you

« Yanıtla #8 : Nisan 19, 2008, 05:49:08 »

Kapitalist olacağıma intihar ederim lem Smiley biz sosyalist doğduk öyle yaşadık öyle ölürüz.Sende öylesin cinom

MeteoR
Genel Koordinator

Teşekkür et +6/-4

st by MeteoR

« Yanıtla #9 : Nisan 20, 2008, 21:32:55 »

Kapitalist olacağıma intihar ederim lem Smiley biz sosyalist doğduk öyle yaşadık öyle ölürüz.Sende öylesin cinom
peki laf kalabaligi yapma kenara cekil Smiley)

Sîyâbend
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-0

KaBuS_

« Yanıtla #10 : Nisan 21, 2008, 04:24:05 »

Smiley tipsy CAnom kapitalizm ve senin karşıt olmayan anlamda aynı cümlede bulunman bile kötü olmuş: )

hadi süle biz yabancı değiliz varmı öle bi durum: )

MeteoR
Genel Koordinator

Teşekkür et +6/-4

st by MeteoR

« Yanıtla #11 : Nisan 21, 2008, 06:37:47 »

Smiley tipsy CAnom kapitalizm ve senin karşıt olmayan anlamda aynı cümlede bulunman bile kötü olmuş: )

hadi süle biz yabancı değiliz varmı öle bi durum: )
var var Smiley) bu cakal caktirmiyor yakinda cikar kokusu Smiley)
muhahahaha

Sîyâbend
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-0

KaBuS_

« Yanıtla #12 : Nisan 21, 2008, 06:39:26 »

Cheesy Cheesy aha elimizde bi iki tane sağlam adam var diyordum birini daha kaybettik heralde: ): )

MeteoR
Genel Koordinator

Teşekkür et +6/-4

st by MeteoR

« Yanıtla #13 : Nisan 21, 2008, 22:32:20 »

Cheesy Cheesy aha elimizde bi iki tane sağlam adam var diyordum birini daha kaybettik heralde: ): )
onun iicndeki dusunceleri bilemem ama bildigim tek bir şey var cok yakınen tanıdıgım icin actim baktim kossssssssssssssss koca bir yüregi var nahhhhhhhhhhh bir okkka kadar Smiley))

LéthaL
PsikopatIdealci

Teşekkür et +12/-3

•MutsuzLuqa Mahkum •

« Yanıtla #14 : Nisan 22, 2008, 09:56:36 »

Bu Mektup Harika bence =)
Emeqine SaqLık...

SusuşLara PrangaLı diL.
Sayfa: [1] 2 3
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: