En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ağustos 30, 2008, 00:53:07
773239 Mesaj 8178 Konu Gönderen: 6359 Üye
Son üye: yağız
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Felsefe clubu  |  Psikoloji  |  Hipokondriyak ( : MaLum Bu AraLar Hepimiz Birer Hipokondriyak(!) Olduk . .
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2]
Gönderen Konu: Hipokondriyak ( : MaLum Bu AraLar Hepimiz Birer Hipokondriyak(!) Olduk . .  (Okunma Sayısı 675 defa)
Elismina
IdealManyak

bu deli gidise kafa tutmak lazım

« Yanıtla #15 : Ocak 03, 2008, 16:51:23 »

bir sarkıdan alıntılar, duyar duyar yazarsınıs. .  ac:I

Sana sarılamayacak kadar yorgunum artık.
Her şeyden önce dostumdun, şimdi gözlerinde yeniden kulaç atmak istiyorum desem, mavilerinde yüzemeyecek kadar bitkinim, nerede yanlış yaptığımı itiraf etmedi aşk.

...ve sen, her şeye rağmen gelip, "seni seviyorum" desen,
bu iki kelimeden ölesiye korkuyorum artık.. .

Helin
PsikopatIdealci

ßérf fédi diKé:)

« Yanıtla #16 : Ocak 03, 2008, 23:36:43 »

sen yasmıodun hiç dimi ;p
Elismina
IdealManyak

bu deli gidise kafa tutmak lazım

« Yanıtla #17 : Ocak 05, 2008, 18:10:48 »

kardiyak hipokondriyak melankoli depresip sizofreni
herkes burdaki cogu insan saglıklı saglam cevresi tarafından tutulan ve sevilen kisiler sadece reel hayatta duyulan tum eksiklikler sanalda doldurulur bi sure bi kurtulus gibi, kacıs gibi dusunelim bunuda bunu her insan yazar, soruyorum emo nedir diye tarz giyinenlere, bana vericek cevpları yok cunku internetle alakaları yok yani bazı insanlar gercekten biseyleri duymadan yasıyolar uyguluyolar, orda burda duyarak degil her insanın hisleri var ve hissederek yapıyolar herseyi. Emo diye sınıflandırılanların cogu icinden gelenelri yapan gayet saglıklı insanlar pircing ise sadece bi obje vucuda verilen zarar aracı degil boyle dusunenler cok uzgunum herkes birilerini yaralamak pesinde salada bile olsa uzmek kırmak pesinde  neden bu akdr katıdır yurekler anlamak zor

Sana sarılamayacak kadar yorgunum artık.
Her şeyden önce dostumdun, şimdi gözlerinde yeniden kulaç atmak istiyorum desem, mavilerinde yüzemeyecek kadar bitkinim, nerede yanlış yaptığımı itiraf etmedi aşk.

...ve sen, her şeye rağmen gelip, "seni seviyorum" desen,
bu iki kelimeden ölesiye korkuyorum artık.. .

Sayfa: 1 [2]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: