En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 06, 2008, 21:51:38
832520 Mesaj 9036 Konu Gönderen: 6621 Üye
Son üye: handekaramel
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Sahaf Cafe  |  ../.. Hüfffffffff ;/
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34
Gönderen Konu: ../.. Hüfffffffff ;/  (Okunma Sayısı 5978 defa)
Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

..ßir Mavi Peri.. // KaLbim KüL OLdu !..

« Yanıtla #45 : Mart 21, 2008, 22:26:24 »

Kiss Kiss éméginé sâgLIk CânIm (:

Susmayı öğreniyorum yavaş yavaş. Susarak özlemeyi, sessizce sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi belki de… Sonra sen Ama Sonra Yine Sen Oysa Ben Senin Dalına Tutulmuştum Ve Düş(tüm)mü :/ (demiştim evet düştüm,) ) Tut Beni . Susarak ve birazda ağır yenilgiler alarak belki de seviyorum seni. Dilimde bölünüyor adın. Yudum yudum yutuyorum yokluğunu. En çokta özlüyorum.Hiç tanımadan özlüyorum.Ne Garip !!.Hiç Tanımadan !!.(yine*de tanımamiş(ım) Ne garip  !.. AbdaL GönüL;) 
JeLibon
Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : Mart 21, 2008, 22:27:21 »

Kiss
Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #47 : Mart 23, 2008, 02:13:26 »

Bu kalabalık beni deli ediyor.
Yalnız kalmak istiyorum
Bırakın beni bir başıma
Herkes çeksin gitsin
Ve yalnız kalayım kendimle
Yağmur sen kalabilirsin benle
Sen gitme sakın sen hep kal benimle
Sen yağ ben üzüldükçe
Artık gözyaşım yerine seni akıtacağım gökyüzünden insanların üzerine.

« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 01:20:33 Gönderen: Giz » Logged

Susmayı öğreniyorum yavaş yavaş. Susarak özlemeyi, sessizce sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi belki de… Sonra sen Ama Sonra Yine Sen Oysa Ben Senin Dalına Tutulmuştum Ve Düş(tüm)mü :/ (demiştim evet düştüm,) ) Tut Beni . Susarak ve birazda ağır yenilgiler alarak belki de seviyorum seni. Dilimde bölünüyor adın. Yudum yudum yutuyorum yokluğunu. En çokta özlüyorum.Hiç tanımadan özlüyorum.Ne Garip !!.Hiç Tanımadan !!.(yine*de tanımamiş(ım) Ne garip  !.. AbdaL GönüL;) 
Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #48 : Mart 23, 2008, 02:16:10 »

Gelmeyeceğini bile bile yine bekledim seni. Dakikalarca, saatlerce. Sokaktan geçenleri tek tek inceledim belki aralarındasındır diye. Ama sen yine yoktun. Aslında sen bana göre hep vardın. Sadece onlar bilemediler seni, görmezden gelmek istediler… Onlara rağmen benimleydin sen… Sen hiç yoktun…

[/u]
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 01:21:00 Gönderen: Giz » Logged

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #49 : Mart 23, 2008, 02:18:38 »

İşte yine bulutlu, kapkaranlık bir gündü. Sensizliğinde ayrı bir karanlığı vardı sanki. Ama bugünü farklı yapan kendime verdiğim sözdü. Ölmeyi denemeyeceğim!... Tavana baktım, duramadım… Banyoya koştum. Kanlı lavabo, kırmızı fayanslar… Yok olmayacak… Evden çıktım… Hissettiğim garip bakışlar altında tepeye çıktım. Çok mutlu insanları izledim… Dalıp rüyalara gittim. Birinin bağırmasıyla irkildim. Korku dolu bir annenin çığlığıydı. Bana doğru koşan korku dolu bir annenin. Elimdeki sıcaklığı hissettim o an. Kafamı çevirip baktım minik bir çift göz… Elimde duran minik bir el… Ağlamak üzere olan minik bir çocuk… Oradan kaçıp uzaklaşmak istedim ve koştum. Çok uzağa gittim. Uçurumun kenarına. Ve bir saniye bile düşünmeden bıraktım kendimi boşluğa… Özgürlük… Saçlarıma değen serin rüzgârla açtım gözlerimi. Pencere açıktı. Kalktım dışarı baktım. Mor bir düşten sonra gördüğüm bulutlu, kapkaranlık bir gündü…

« Son Düzenleme: Mart 23, 2008, 02:20:10 Gönderen: Giz » Logged

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #50 : Mart 23, 2008, 02:25:15 »

ßir cIğlIktI YâLnIzlIgIm âmâ Hépiniz SâgIrdInIz...!!
DuymâdInIz DuyâmâzsInIzzzzz...!!!

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #51 : Mart 23, 2008, 02:28:25 »

2 yada 3 kişiydiler arkamdan seslendiler, ucundayken henüz basamakların! Beni sevdiklerini söylediler. Yüzümü çevirdim göremediler yüzümü/hüznümü. Sarılıp kucaklamak mı istediler yoksa sarmalaıp bağlamak mı anlayamadım, üstüme deli gömleği geçirdi biri beni sevdiğini söylerken diğeri.(...)
Bileğimden avucuma düşmüş kan, ovuşturdum! Seslendim beni tutan kişiyé Ölüm vaktidir geciktirme!

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #52 : Mart 23, 2008, 02:33:01 »

Keşke denizin
maviliği yalan olmasaydı, belki o zaman insanlar birbirlerini aldatmazdı...
.. Ama..
Dénizin Mâviliginin Kâyb0Ldugunu Düşünsénizé :/
« Son Düzenleme: Mart 23, 2008, 02:37:33 Gönderen: Giz » Logged

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #53 : Mart 23, 2008, 03:07:47 »

Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum,
Rüzgara gelgite yada denize aldırmıyorum;
Artık zamana yada kadere isyan etmiyorum,
Bana ait olan bana gelecek çünkü..
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 01:21:25 Gönderen: Giz » Logged

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #54 : Mart 23, 2008, 06:01:42 »

Sus yüregim sus!
gözyaslarım süzülüp dökülmesin üzerine...
gökyüzü benimle aglarken ismini yüregine kazısanda sevdigini anlatacak gücün varmı?..
dudaklarım ismini söylesede, kollarım hayalini sarsada icimi acıtmaktan baska yaptıgın varmı?..
umutlardır insanın sarılacagı,gözlerin bakıslarıdır sevdigini anlatan...
sözlerdir aciz kalıp sevgiyi anlatamayan..
yanlıs anlama yüregim aglamak istemiyorum..
icimi acıtmaktan,gözlerimi aglatmaktan baska yaptıgın varmı?..
her sarkıda hüzünlenip kahrolmaktan,bizim sarkımızda kahırlar dolusu aglamaktan...
hayalleri ,kanayan yaralarına sarmaktan baska yaptıgın varmı?..
yıldızlara benzetip ellerimi uzatıp tutamamaktan, gökkusagını saclarına tac yapamamaktan,
rüzgarların kanatlarına sevdamı yazmaktan,
dudaklarımdaki buseleri kırılıp yerlere dökmekten baska yaptıgın varmı ?
sus be yüregim sus!! köz yapma yaralarımı, yaralarıma saracak sevdammı var..
gözyaslarıma dokunacak ellermi var..
yoksa sana sunulacak bir dilim ask mı var..
ne olur sus yüregim !!! deli rüzgar olup esme, esipte canımı acıtma..
gözlerime kanları doldurma, kefen yapma bedenime herseyi...
sus ne olur...
sus ne olur!.. acıtma canımı bu kadar,dayanacak gücüm yok biliyorsun...
senide cıkarıp canlı canlı gömerim yüregim ...ne olur sussss!!!

« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 01:21:42 Gönderen: Giz » Logged

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #55 : Mart 23, 2008, 06:06:18 »

dedi..kahretsin ya seni çok özledim
dedim.nasıl iyimi
dedi..acı çeken bendim.bilmiyorum,
dedim..neyin acısını taşıyorsun
yokluğunun,du..dedi
dedim..iki harf arasında hıçkırık anı kadar rahatsız edici
dedi..hangisi
dedim..acı,,karnımda doğan bir kelebek aynı yerde ölmek için ağlıyor..acı..
dedi..bu kadar olmamalı,
dedim..kim isterdi ki.oluyor işte
dedi..aynı daire içinde yüzüm sana dönük değil..
dedim..bu güzel yürüdükçe bana varacak kelimelerin..
dedi..olmasını istemiyorum.
dedim..senin istemelerin artık var etmiyor susuşlarını,ve ellerin çiziyor yüzünü aynalara sıska bir yağmurda..ıslanıyor sesim ıslanıyor sesim!
dedi..severim yağmuru..
dedim..Adımı ve yüzümü teslim ettiğim o gecede düştü suretin hüzünlü mağaraların içine. Tüm sularda olmayan sesinin titreşimi. Ve indiler yukarıdan işaretlediler kolumu. Uyandığımda sesimde yoktu. Duvarlara sustum ..sustum.
Avuçlarımda sımsıkı tuttuğum deniz kabuklarıyla doğradılar etimi. Ateşten medet uman gözlerim kırmızı bir karanlığın içinde köpürüyordu. şimdi Adalardan söz eden çocuk biliyor muydu okyanusun dibine gittiğimi. Ve göğsünün orta yerine bırakacağım sözlerim olduğunu.
dedi..ne far eder ki artık,
dedim..kendim olabilirm ancak kendin olabilirisn ancak sözün düşüşüne gölge vurunca,
dedi..gitmeliyim sadece gitmeliyim bu sesizlik sıkıyor canımı,
dedim..bunu sen istedin.
dedi..ben istemedim ben böyle olsun istemedim..
dedim..herkes kendi yalanına aşık oluyor dünyada ve herşeye sahip olmak isdedikleri bu dünyada onlarlaşıyorsun ormanların dilinde konuşarak,doğa bilirisin hazırsın sımsıkı bir yumruk gibi gölgeni devirmeye doğa bilirisn..
dedi..bunu nerden bile bilirisin ki..
dedim..bilmiyorum,tanığım sadece susşlara ve duvar benimle konuşur ve duvarlar benimle konuşur!!
dedi..susmalısın o zaman
dedim..kelimelerim seni akıtıyor nelirlerin yosun diline,bir aynan vardı kimsesiz gecelerin tanığı olan bir de temiz yatak sıcak su sonraları fazlaca ben olmaların vardı bunu büyüten,
dedi..gitmeliyim ..şimdi değil daha sonra anlayacaksın gitmeliyim..
dedim..gitmelisin,azteklerin kehaneti bulaşıyor bakışlarına,gitmelisin pramitlerin içind esusyor an-tuh-şa.gitmelisn neronun sözleri bitti ve yanıyor roma,acele edersen yetişirsin son martının kanadına,
dedi..ya sen
dedim..bu soru için çok geç!
dedi..geçmek istemiyorum cevap vermelisin bir cevap olmalı ama,
dedim..yürüdükçe düşecek ceplerimden asma yaprakları ve susacak dilim iki büklüm kalıncaya değin gülüşüm.cevaplarımı bulup kimliğime klemeliyim birileri ya ''gülüşü''diyecekler,kutsal bir emanettir dilime..kutsal bir ölümün gölgesinde büyünce mabetlerin iki yüzü bir ayna diğeri ayna,nereye baksan göreceğin ancak kendin artık!!
dedi..bu aşk bitti ama ben yaşacağım yalnız..
dedim..lanetti bulaştırdın aşka şimdi gitmelisin!!
ve...dedi..içimde karşılaştım kendimle...!
ve..dedim..artık baka bilirisin demek ki gök yüzüne en çok kendin oldun! 

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #56 : Mart 23, 2008, 06:09:23 »

özledim çok özledim..özlemek bile yetersiz kaldı doydum seni özlemeye yeter dedi....sesi kısktı!
dedim..hiç olanlar belki bilir dilimdeki sesi,duymuyormusun!
dedi..bu kadar yorma beni.
dedim..kanatlarım inceldikçe insana benzedim. Gün vurmadı yüzüme. sular aktıça çağladıkça sokaklarda bakmaya korktum . daha derine inse.. bir inse.
bakabilir miydi..?
dedi..çok önceden denize attığın çakıltaşları için . mavi karanlık..kızıl karanlık. bir anlamı olmalı bunların. şarabının içine düşen syka gibi. ordayım
dedim..bulunmalı mı?
dedi..kayıp değildim ki!!
dedim..gideceği yer yoksa ve uyandığında ordaysa iniltisini duyuyor musun..inceliyor sesi sana baktıkça
kolundan yüzüne bulaşıyor harfleri.hiçbir kırmızı küsmemiştir bu kadar akışkanlığına,o son denemesinde. ardında bırakmak istiyor kelimelerini.
dedi..bu kadar tanık olmak yormuyor mu kendini..
dedim..Gümüş aynalar ve lacivert taşlar. göğsümde her gece kanayan bir sülük. beni emeceğine kendi kanıyor koynumda. yoruldum evet. başlangıçlar yok artık. ard arda beni bekleyen son ların içindeyim.
orman fısıldıyor en kötü cadılarıyla. ismini geri aldık. Bıçak sende. sende..
dedi..son an ların içinde kayboluyor kendine düşen bir ses kir olup ter kalıyor her sevişme izleri süpürünce çok sonra süpürünce o biliyor artık kendinden kaçmanın sadece bir düş olduğunu ve gördüğü düşün başka bir bedende olduğunu,şimdi daha temiz susmalı ilk yaz boğuntularına yüzü mavi bir güle dönüyor kadının!
dedim..kırmızı hummalar ısmarladılar bana nemden yosunlamış masalarda.. boğazımdan damlattılar tüm dünyanın kirini. hiç bir ırmak temizleyemez ellerimi. Pan a inat bir suskunlukla bezedim dudaklarımı. Olmayan bir şey terkedilir mi??
dedi..olmayan bir şey değildi kimin gölgesi değse eteklerine o oluyor o kalıyordu gümüş-i bir döngüde batarken gün,şimdi saklandığı etek altlarından çıkmalı yahut denizin içine düşmeli ki o da bilir bir tek deniz yene bilir içimde ki firavunu..
dedim..düşeceğiz bu satırlardan da. hiçbir zaman düştüğümüz yerleri bilmeden içimizdeki ötekiler adına denizleri katledecek gözlerimiz. sende biliyorsun. ötekini sana vereceğimi.
dedi..diyaloglar hep böylemi olacak..yoruluyorum,anlamıyorum..
dedim..enigma dan kolay oysa
dedi..biraz daha iyimser olsa!
dedim..tamam olacak,ancak benim olmayacak!
dedi..vazgeçmeli mi..
dedim..geçmeli sadece!
dedi..nereye gitmeli,
dedim..nerdeydi gözleri..
dedi..alıp veremediği ne kendimle kendinle
dedim..kaldı bir şeyler kaldı aynalarda..aynalarında içinde kaldı!
dedi..yeri ve yönü yok dedi o zaman..
dedim..nereye gidersen oraya nereya gidersen oraya!!
dedim..incindikçe kabuk bağlar ipekten
dedim..başka şeye dönüşmez mi yaraları

« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 01:22:05 Gönderen: Giz » Logged

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #57 : Mart 23, 2008, 06:11:21 »

dedi..yaşamak ne kadarr da kocaman bir sancı ki kısıyor sesimi,
dedim..sesin kısık duyamıyorum,
dedi..duyma sana anlatacaklarım var duyma!
dedim..duyamıyorum..duyamıyorum!,
dedi..kalabalık bir sokağın uğultusuna tutundum,insanların kalabalık yüzlerini gördüm ağlayışlarını duydum apartmanlar arasına sıkışmış yaşamların başka başka iklimleri olduğunu gördüm,,gördüm her insanın bir korkusu varmış ve en büyüğü yine kendisiymiş ve tükkettim şimdi ölümüde yaşamıda ipim kopmak üzere anlatmalıyım sakın duyma..
dedim..düş o zaman,saçların nasılsa bağlar kendini gözlerime düş o zaman ki bilirsin düşmek en çok kendin olmaktır uçurumların içinde,ve sen aslında yüzleştiğin kendinin eteklerine sığınan ve sırtı hep sıvazlanmış çocukluğundan vazgeçip olgun kadın olan,erkeklere bir lütuf kadınlara ise tanım olan ve sen aslında hep kendinden uzak bir kendin olan sonra bir den uyanan ve boş bir evle karşılaşan ey oyunların hırçın çocuğu ve bütün oyunların en dışlanmışı her gördüğünde farklı ve farklılaşan..
dedi..alternatif nedir oysa bir alternatifim olmalı var olan şeylerin yerine ki gidebileyim...
dedim..ya yoksa,olmak zorunda da değil zaten sadece gidersin ve giderken eğer götürüyorsan gitiğin yerlerden izler aslında bu bir gitmek değil sadece olduğun mekanın ters yüz edilmesi,
dedi..aslında haklısın,
dedim..aslında haklı tüm yaşananlar,bizler dünü piçleriz ve sürekli şikayet etmelerimiz en büyük marifetimiz
dedi..bir tek sana anlata bilirdim,sen beni anlaya biecek kadar bensin,duyma..duyma,,
sana minnet duyuyorum ki bu benim için ne kadar da zordu,ve bir kez daha utanmadan söylüyuorum sen bana bir armağansın!
dedim..sen benim şımarık çocuğum ki hediyeleri odasına atan,ben bekliyorum köşemde seni izleyerek bir gün yine oynamak istersin diye!!
ve..
dedim..seni dinleye bilirim,seni duya bilirim,seni anlaya bilirim,tüm bunları yaparken bir tek şeyin hatrına bir tek şeyin hükmüne rağmen yapa bilirim çünkü sana şefkatduymuyorum,acımıyorum,öfkelenmiyorum bile,bir tek şeyin hatrına sadece..sen benim haaala sevdiğim kadınsın!
ve demeliydim!....
uçurumuna tutunduğumsun ve çocuk gözlerimden ilk öpenimsin ve bir annenin diliyle sevdiğimsin ve bir aşk için tenine ve adına vahiyler indirdiğimsin...kendime rağmen kendimsin ve!!sen benim gözlerimle sevdiğim ve parmak uçlarımla konuştuğumsun!ve herşeye rağmen değer olansın!
sana değerdi bunca acı!

« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 01:22:29 Gönderen: Giz » Logged

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #58 : Mart 23, 2008, 06:28:56 »

ÖnémLi 0Lân Séni İcimdé NâsIL YârâttIgIm :/
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 01:22:46 Gönderen: Giz » Logged

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +20/-89

« Yanıtla #59 : Mart 23, 2008, 10:58:02 »

bir ada nın kıyılarından dal kırığı bir sestir düşer dalgalrın sırtına...
elimde avucumda kendimle düştüğüm sokaklardan,soluk alıp vermekten vazgeçen bir sabırla dönüyorum onca yoldan sonra kendime..
kimliğimin sokak aralarında karşılaşmak için seninle..! 

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: