En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 26, 2012, 01:08:38
1725440 Mesaj 29011 Konu Gönderen: 27140 Üye
Son üye: Kedoundergo
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Sözlük
 |  Türkçe Kelimeler, Tümceler..  |  kalabalık ortamda yılba$ı kutlayan hatunun yürek burkan dramı
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: kalabalık ortamda yılba$ı kutlayan hatunun yürek burkan dramı  (Okunma Sayısı 329 defa)
Julien
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

"iyiydik lan"

« : Ocak 01, 2011, 11:41:14 »

aslında trajikomik. sen eğlenmeye gidiyorum deyü sıkı$ pıkı$ giy, sonra deliler gibi süslen, ardından en ufak bir sürtü$me ya$ayınca[bunu onaylamıyorum, yanlı$ anla$ılmasın] "yha sen sapık mısın:/:/:/" tandanslı kli$e tespitlerle ortamı ger. ne saçma. ee, bilmiyor muydun apaçi türk insanlarının[belki gawurlarda da oluyordur ama ben bilmiyor olabilirim] sırf oraya hatun ellemek için geldiğini? oturun ewinizde çekirdek çıtlatın, portakal yiyin. sizin neyinize lan tanımadığınız ortamlara girip "oj geldüüün yeni yıııll:))" demek falan. ayıp.

i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide...
Julien
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

"iyiydik lan"

« Yanıtla #1 : Ocak 01, 2011, 12:22:42 »

ha bir de bu arkada$ımızın yanında erkek arkada$ı warsa, bu dramın sonu ceza ewine kadar uzanabiliyor. zira erkek arkada$ın katil olması an meselesi. tetikte.

i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide...
Päris
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 504

LoL

« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2011, 10:20:21 »

yeni yıla nasıl girersen tüm yık öyle geçer derler,tabi bende yeni yıla istanbulda gireyim die uça uça istanbula gitmiş fakat ewde 25-65 yaş arası akrabalarımla kutlamş bulundm ama
kiminin zevki discoda barda gece klubünde girmek
bizim uçkur düşkünü türk erkekleri sürtününce zevke gelecek die eğlenemesinlermi yani.. ya sapığımızda tam sapık oluyo arkadaş
hadım edicen bölelerini kuran çarpsın

Çok oluyorsun
Böyle gitmek mi oLur
...

-*-
Her gidişinde
Kendini bende unutuyorsun
bRonzé
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 453

Bende Mevsim Aşk.

« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2011, 19:21:06 »

taksimin orta yerinde ya da kroların oldugu yerde girilirse yeni yıla iç çamaşırınızı bile altınızdan alabilerler e hepimizde izlemiştik bir zamanlar:)
elit yerlerde yok böyle şeyler efendim.p
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: