En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 13, 2008, 00:32:59
837077 Mesaj 9105 Konu Gönderen: 6650 Üye
Son üye: ciwan3447
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Videolar  |  kuzenim we ben :)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Gönderen Konu: kuzenim we ben :)  (Okunma Sayısı 2153 defa)
JeLibon
Ziyaretçi
« Yanıtla #60 : Nisan 30, 2008, 20:17:17 »

çok qüzeL oynuyosun sewda:) kuzenin senin hızına yetişememiş ve dikkat ettim bazı yerLerde ayakLarı şaşırıyo :p

sen biras daha öqret ona Smiley tbr ..
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +17/-20

...

« Yanıtla #61 : Nisan 30, 2008, 20:21:43 »

yok kız çok ii oynar oda.. ama ben oyun esnasında kopuyorum bazen Smiley asıl oyunu bozan ben oluyorum Smiley
we tşk. ederim..

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
JeLibon
Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : Nisan 30, 2008, 20:22:50 »

rica ederim .. ben biLmem bu oyunu aqır oLarak beLki onun oynayış tarzı doqrudur biLemem ama kıpır kıpır sen daha iyi qeLdin qözüme
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +17/-20

...

« Yanıtla #63 : Nisan 30, 2008, 20:23:45 »

sevdaaa yengem acilen seninle tanışmak istioo illaaa öğretecekmişsinn valla ssenin yüzünden pc nin başından kalkmioo  Smiley

Smiley ay saol yaw çok mutlu oldum ya keşke bi orgnze eden olsa buluşrum ben siz kızlarla walla oynarız ben geliştiririm bilmeyenlerde ögrenir.. ay ben düştügümüde koycam o zmn aynı fikirde olcakmı acaba Smiley)))))

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +17/-20

...

« Yanıtla #64 : Nisan 30, 2008, 20:25:15 »

eehuehu Smiley walla sen bide beni trabzon akçaabat oynarken gör Smiley  durduraana aşk olsun Smiley tekrar tşk.

PrénséSs
PsikopatIdealci

Teşekkür et +32/-2

izlér mi his lér mi ? prénsés_s &bahar'm& caLiméro

« Yanıtla #65 : Nisan 30, 2008, 20:31:37 »

sevdaaa yengem acilen seninle tanışmak istioo illaaa öğretecekmişsinn valla ssenin yüzünden pc nin başından kalkmioo  Smiley

Smiley ay saol yaw çok mutlu oldum ya keşke bi orgnze eden olsa buluşrum ben siz kızlarla walla oynarız ben geliştiririm bilmeyenlerde ögrenir.. ay ben düştügümüde koycam o zmn aynı fikirde olcakmı acaba Smiley)))))
valla ksinn onada bayılırrr çok beğendii kendiside oynioda bukadar güsel oynamiorum dioo maşallahhhh dioooo

. .. HayaLLérim GéLiyor GözLérimin Önüné .. .
~ KarşıLığını ßékLémédén Tüm GücümLé SévdikLérim ~
 .° £n Zor ZamanLarında Yanında OLdukLarım Vé Hiçbir Zor Zamanımda °.
(( Yanımda bulamadıklarım ! ))
·· · ·· PreNseS· · · · · · · · ··

·· · ·· JAsJaNSeR· · · · · · · · ··
[[ Kısa Bir süre Offline 17 Eylül-15 Kasım (; ]]
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +17/-20

...

« Yanıtla #66 : Nisan 30, 2008, 20:34:02 »

prenses tşk.ettigimi söylersin canım... ben onuda koycam düştügümü Smiley onuda izlesin ..
yenge slmlar Smiley

PrénséSs
PsikopatIdealci

Teşekkür et +32/-2

izlér mi his lér mi ? prénsés_s &bahar'm& caLiméro

« Yanıtla #67 : Nisan 30, 2008, 21:23:48 »

a.selam canımm tamam sölerim valla hemen islerrr Wink

. .. HayaLLérim GéLiyor GözLérimin Önüné .. .
~ KarşıLığını ßékLémédén Tüm GücümLé SévdikLérim ~
 .° £n Zor ZamanLarında Yanında OLdukLarım Vé Hiçbir Zor Zamanımda °.
(( Yanımda bulamadıklarım ! ))
·· · ·· PreNseS· · · · · · · · ··

·· · ·· JAsJaNSeR· · · · · · · · ··
[[ Kısa Bir süre Offline 17 Eylül-15 Kasım (; ]]
defne
PsikopatIdealci

Teşekkür et +2/-2

« Yanıtla #68 : Nisan 30, 2008, 21:35:46 »

çok güseldi coşkulu

вєℓкι üzüℓüуσяυм∂υя šєηιη ιçιη..
уαℓηız νє мυтšυzšυη..
αşтαη ναzgєçмιşšιη αšℓıη∂α, вєкℓє∂ιğιη ηє нαℓα, ηєу∂ι вυℓαмα∂ığıη вєη∂є αяαуıρтα..
şιм∂ι gєяçєктєη кαηαтℓαяıм σℓмαšıηı ιšтιуσяυм..
нєяşєує ιηαт, šαηα ιηαт, кєη∂ιмє ιηαт gєℓмєк ιçιη уαηıηα..
šєη göямє∂єη, šιℓмєк ιçιη göяüηмєуєη ραямαкℓαяıмℓα уαşℓαяıηı
güℓüуσяšαη вιηє кαтℓαмαк ιçιη кαнкαнαηı..
υуυуσяšαη öρмєк ιçιη gözℓєяιηι
вєη ∂єğιℓšєм вιℓє σ,
özℓüуσяšαη вιяιšιηι šαηα gєтιямєк ιšтєя∂ιм..
σηα šαяıℓıρ "šєηι šєνιуσяυм" ∂ιуєвιℓмєη ιçιη..
šєηι вöуℓє уαραη нєяηєуšє..
вєη¢є мυтšυz, вєη¢є уαℓηız, вєη¢є υмυтšυz уαραη şєу ηєуšє
σηυ αℓмαк ιšтєя∂ιм
кαηαтℓαяıм gєяçєк σℓšυη ιšтєя∂ιм..
LéthaL
PsikopatIdealci

Teşekkür et +10/-1

• yıKıK•

« Yanıtla #69 : Mayıs 01, 2008, 09:34:52 »

ehuehu koycam ama önce kareogrofiyi bitirim kendimce şemmamme yapcm Smiley oyunu ben kurcam Smiley ama bide dikhalay mı yapsak Smiley heuehu ya benm bitene şemmamme war kusenler fln 4 ümüz ama düştüm onda Smiley)))) koysam mı nil Smiley

Tabi BıKa semmamme oLsa daha iyi oLur =))
BekLiyom ona qöre  (:

SusuşLara PrangaLı diL.
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +17/-20

...

« Yanıtla #70 : Mayıs 01, 2008, 15:42:33 »

çok güseldi coşkulu

teşk ederim saol

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +17/-20

...

« Yanıtla #71 : Mayıs 01, 2008, 15:43:01 »

a.selam canımm tamam sölerim valla hemen islerrr Wink

teem koyunca izler Smiley

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +17/-20

...

« Yanıtla #72 : Mayıs 01, 2008, 15:44:31 »

ehuehu koycam ama önce kareogrofiyi bitirim kendimce şemmamme yapcm Smiley oyunu ben kurcam Smiley ama bide dikhalay mı yapsak Smiley heuehu ya benm bitene şemmamme war kusenler fln 4 ümüz ama düştüm onda Smiley)))) koysam mı nil Smiley

Tabi BıKa semmamme oLsa daha iyi oLur =))
BekLiyom ona qöre  (:

heuehu teem canım en yakın zamand Smiley

AykIrI
IdealDelisi

Teşekkür et +4/-0

Ruhumn fi$ini çekmk isdiOrm..!..

« Yanıtla #73 : Mayıs 01, 2008, 15:46:37 »

semmammeee hobaaa m26 m26

''...hiçliğin nasır tutan asırlık ellerinden,terkedişlerin kan kokmuş maktul kollarına sarılınca yaşam...''
SvG
Ziyaretçi
« Yanıtla #74 : Mayıs 01, 2008, 15:52:40 »

ben biliyordumda bnm bildigim daha basi bisey siz çok farkli oynuyorsunuz  m26 guzelmis valla bunuda ogrenmem lazim  sheteatmz0
çok guzel oynuyorsunuz
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: