En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 06, 2008, 22:12:30
832539 Mesaj 9036 Konu Gönderen: 6621 Üye
Son üye: handekaramel
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Videolar  |  kuzenim we ben :)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7
Gönderen Konu: kuzenim we ben :)  (Okunma Sayısı 2033 defa)
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +16/-20

...

« Yanıtla #45 : Nisan 28, 2008, 17:27:36 »

ya bitane war bizim 3 lü kusenim ardkşmla  oynadgmz  Smiley onu koysam mı ama ben onda düştüm ehuehue Smiley)))))))))))))))) yüsümüzde war onda Cheesy ay koycam:DDDDDD çok komik düşüom ya Cheesy

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
FıRtıNa
PsikopatIdealci

Teşekkür et +33/-8

Sıyırmıs

« Yanıtla #46 : Nisan 28, 2008, 18:12:36 »

cok güzel oynuyosunuz Smiley
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +16/-20

...

« Yanıtla #47 : Nisan 28, 2008, 18:25:21 »

cok güzel oynuyosunuz Smiley

saol

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
LéthaL
PsikopatIdealci

Teşekkür et +8/-1

• öLümLü Düş'Lerim •

« Yanıtla #48 : Nisan 29, 2008, 07:03:37 »

Oo Harikasınız yha Bi Kürt Kızı oLarak ben biLe böLe qüzel oynayamam Sen Diqerınden daha iyisin =))
 Agira Jiyan He süpper =))

saol canım yemman yemman yemman Smiley)))) sen bilirsin o zmn agira jiyan ne demek ?

Agira Jiyan Kürtce Sarkı söyLeyen qrupTur. HarikaLardır. bu Senin Zer mircan Sarkısını söyLeyen qrup =))
BunLarı dinLemen icinde kürtce biLmen sart =) Ben fazLa dinLemem ama HızLı parcaLarı süperdir Bide HeLin SarkıLaRı  =)
« Son Düzenleme: Nisan 29, 2008, 07:48:13 Gönderen: NiL_BjK » Logged

SusuşLara PrangaLı diL.
TR_CH
Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : Nisan 29, 2008, 07:45:12 »

agire jiyanin diyebekir mala mina sarkisini dinleyin :p

diyerbekir benim evim Smiley
Birîndar
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-0

Kéndimé géldim,kéndimdén géçtim.*Scodietz.

« Yanıtla #50 : Nisan 29, 2008, 07:48:18 »

bu nedir .

Sofiler haram dediler bu aşkın şarabına -yar doldurur ben içerim şarap benim kime ne.
Çok yazık ey zahit şarabı eyle ikram-
 insan ol cihanda bu dünyada fane ehline helaldir,naehline haram,biz içeriz bize yoktur vebali.
TR_CH
Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : Nisan 29, 2008, 07:49:48 »

hangisi Smiley
Birîndar
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-0

« Yanıtla #52 : Nisan 29, 2008, 07:53:16 »

Çok amaçlı bir oyun mu sevdacım bu Smiley

Sofiler haram dediler bu aşkın şarabına -yar doldurur ben içerim şarap benim kime ne.
 insan ol cihanda bu dünyada fane ehline helaldir,naehline haram,biz içeriz bize yoktur vebali.
TR_CH
Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : Nisan 29, 2008, 07:53:46 »

nie cok guzel
Birîndar
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-0

« Yanıtla #54 : Nisan 29, 2008, 07:54:47 »

güzel olabilir,ama müziği açıp evde iki kişinin halay çekmesi garip,video yapmak için Smiley.
neyse ben karışmıyım Tongue sevda ile ugraşamam Cheesy
güsel oynuyor öndeki kimse,sarışın olmayan hızlı maşallah Cheesy

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +16/-20

...

« Yanıtla #55 : Nisan 29, 2008, 16:19:58 »

güzel olabilir,ama müziği açıp evde iki kişinin halay çekmesi garip,video yapmak için Smiley.
neyse ben karışmıyım Tongue sevda ile ugraşamam Cheesy
güsel oynuyor öndeki kimse,sarışın olmayan hızlı maşallah Cheesy

cengizcim.. ben hep ewde oynarım deliyim sanırım yada normal kişi görüşüne göre deişir bu..
sarı sweetli olan benim öndeki yani dieri kuzenim..
ben her pazr akşamı ögrendkrimide bi oda içinde tek tekrar ediom oda mı saçma ?
neyse canım bu halay.. ok

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +16/-20

...

« Yanıtla #56 : Nisan 29, 2008, 16:20:47 »

Oo Harikasınız yha Bi Kürt Kızı oLarak ben biLe böLe qüzel oynayamam Sen Diqerınden daha iyisin =))

bilmiom zaten bi slow war bide budur kürtçe bildgm he bide megri megri war ya ondada çok halay çekmişimdir Smiley))))

saol canım yemman yemman yemman Smiley)))) sen bilirsin o zmn agira jiyan ne demek ?

Agira Jiyan Kürtce Sarkı söyLeyen qrupTur. HarikaLardır. bu Senin Zer mircan Sarkısını söyLeyen qrup =))
BunLarı dinLemen icinde kürtce biLmen sart =) Ben fazLa dinLemem ama HızLı parcaLarı süperdir Bide HeLin SarkıLaRı  =)

LéthaL
PsikopatIdealci

Teşekkür et +8/-1

• öLümLü Düş'Lerim •

« Yanıtla #57 : Nisan 30, 2008, 07:20:54 »

bilmiom zaten bi slow war bide budur kürtçe bildgm he bide megri megri war ya ondada çok halay çekmişimdir Smiley))))

HariKaSın yha =)) Dewam  BekLiyorum baska videoLarını =))

SusuşLara PrangaLı diL.
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +16/-20

...

« Yanıtla #58 : Nisan 30, 2008, 17:07:04 »

ehuehu koycam ama önce kareogrofiyi bitirim kendimce şemmamme yapcm Smiley oyunu ben kurcam Smiley ama bide dikhalay mı yapsak Smiley heuehu ya benm bitene şemmamme war kusenler fln 4 ümüz ama düştüm onda Smiley)))) koysam mı nil Smiley

PrénséSs
PsikopatIdealci

Teşekkür et +29/-2

izlér mi his lér mi ? prénsés_s &bahar'm& caLiméro

« Yanıtla #59 : Nisan 30, 2008, 19:44:28 »

sevdaaa yengem acilen seninle tanışmak istioo illaaa öğretecekmişsinn valla ssenin yüzünden pc nin başından kalkmioo  Smiley

. .. HayaLLérim GéLiyor GözLérimin Önüné .. .
~ KarşıLığını ßékLémédén Tüm GücümLé SévdikLérim ~
 .° £n Zor ZamanLarında Yanında OLdukLarım Vé Hiçbir Zor Zamanımda °.
(( Yanımda bulamadıklarım ! ))
·· · ·· PreNseS· · · · · · · · ··

·· · ·· JAsJaNSeR· · · · · · · · ··
[[ Kısa Bir süre Offline 17 Eylül-15 Kasım (; ]]
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: