En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 06, 2008, 22:30:28
832558 Mesaj 9036 Konu Gönderen: 6621 Üye
Son üye: handekaramel
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Yazı Arşivi  |  Gece oLmadan…
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4
Gönderen Konu: Gece oLmadan…  (Okunma Sayısı 849 defa)
...
IdealMesajcı
**

Teşekkür et +0/-0

« : Haziran 01, 2007, 21:24:59 »

Gece oLmadan…

Gece oLmadan güneşler doğmaya başladı son zamanlarda…
bilmediğim ışıklar gözlerimde bilmediğim yüzler karşımda
bildiklerimse benim bilmediğim biryerlerde…

hep giderken dedim benide alın bırakmayın burada ama sadece ben duydum sesimi…
artık vazgeçtim rol yapmaktan vazgeçtim nefes almaktan vazgeçtim o’ndan…

zararsız sevgilerimi özledim toy zamanlarımda kendimi bağladıklarımı birde…
lise kapılarında kalbimi çarptıran gözler vardı onları aramayı özledim
şimdileri sevmeler öyle zarar veriyor ki öyle can yakıyor ki…
en büyük korkularım okulu astığımda evdekiler duyarmıydı diye…
şimdi ise nerde o korku nerde o ev nerde içindekiler…
şimdileri korku yokta ben de yok ortalarda …

hayatımdan alıntılar yapmayı isterdim ama geride alıntı yapacak kayda geçmiş bi geçmiş yok
arkama baktığımda yüzümü güldüren anılarım yok hep düşler var yanımda…
onlarda adı işte düş olmayacağını bilerek nereye kadar bu düşleri kurarım bilmiyorum…
saatlerce yazmak istiyorum en başından başlamalı diyorum ta en başından her şeyin
ama yazamıyorum ya hatırlamak istemiyorum yada kendimi kandırıyorum…

içimdeki tanımadığım Ben Den aLıntı…
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +16/-20

...

« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2007, 21:41:27 »

üç nokta Sad çok qüseL içindeki sana teşekkürler

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
...
IdealMesajcı
**

Teşekkür et +0/-0

« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2007, 21:56:58 »

bende teşekkür ederim ona.
ELeCtRiCkChi
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-0

içimdeki ateş biter mi?

« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2007, 16:18:24 »

cıxxx : Sad
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2007, 11:55:58 Gönderen: ELeCtRiCkChi » Logged

pısman deqılım herseye countıne
cIrcIr-böcEği
IdealManyak

Teşekkür et +0/-0

upS..!

« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2007, 16:49:34 »

ALINTI  :d
Kanıtlasana bana Kanıtlasana yemin ederim sana x5 bmw araba alacam allah beLamı versin yapacam ama kanıtlıyamazsan Wink
yaw niye yalan söylüyon o yazının alıntı olma ihtimali yok elenktrik cocuk ok git baska yerde oyna park alan deil bura. prizlerden uzak dur ok carpar marpar sonra.
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2007, 16:55:07 Gönderen: YamuKpReNs » Logged
.
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Haziran 04, 2007, 17:11:47 »

ewet alıntı,eksik benden alıntı,nefes almayı bilen nefes almaktan nefret eden herkesten alıntı,eğer aldıysak senin hayatındanda eğer senide eksilttiysek kusurumuza bakma biz genelde kendimizi eksiltiriz,arada kaynar böyle..üzülürüs ama sebepsiz nedensiz ayak altında dolanmayın bişi olmass..
 kelime kelime cümlecümle baktım içimdeki arama motoruna,kelime kelime cümle cümle farklı,aynı acılar çıktı,türkçede yabancı dilde,rusca,çince bile çıktı..bi sen çıkmadın sen gibiler çıkamadınız hayatımızdan,hayatlarımızdan...çıkın artık biz sizin yerinize kırıyoruz yeterince bizi,biz acıtıyoruz yeterince...hayat bile uğraşmaz oldu bizlerle,bi szi sıkılmadınız,bi siz yorulmadınız...
  son kez haykırıyorum,çıkın artık,arama motorlarımızdan,aklımızdan,içimizden,kalplerimizden çıkın,bu şehirler kirletiyor yeterince,siz kirletemiyorsunuz,leke oluyorsunuz hep...
  tırnaklarımızla kanattığımız bedenlerimizde bırakabilecekleriniz ne bilmiyorum ama şunu bilin artık,siz değil biz istediğimiz için acıyor içimiz...
  naçizane kelimelerim alıntıdır,tüm kaybolmuş ruhlardan,acımda alıntıdır tüm vazgeçmiş hayatlardan,lanetim bile alıntıdır TA HAYATIN KENDİNDEN..
LaL
Genel Koordinator

Teşekkür et +50/-10

that wâs just a dréam.. .

« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2007, 17:17:24 »

sisi cok seviyorum (.) ve (...) cok. tüm eksikliğinise inat.

âşk bir uçurumdân düşmék gibiymiş
o yüzdén sévgiliye yâr dénirmiş

HéLéna  LaLéna
...
IdealMesajcı
**

Teşekkür et +0/-0

« Yanıtla #7 : Haziran 04, 2007, 17:27:46 »

evet alıntı benden alıntı bu yazı tanıdıgım 1 kisiden daha alıntı düş üm yani (.) dan alıntı tanımadıgım o kadar cok kisiden alıntı ki.

ewet alıntı,eksik benden alıntı,nefes almayı bilen nefes almaktan nefret eden herkesten alıntı,eğer aldıysak senin hayatındanda eğer senide eksilttiysek kusurumuza bakma biz genelde kendimizi eksiltiriz,arada kaynar böyle..üzülürüs ama sebepsiz nedensiz ayak altında dolanmayın bişi olmass..
 kelime kelime cümlecümle baktım içimdeki arama motoruna,kelime kelime cümle cümle farklı,aynı acılar çıktı,türkçede yabancı dilde,rusca,çince bile çıktı..bi sen çıkmadın sen gibiler çıkamadınız hayatımızdan,hayatlarımızdan...çıkın artık biz sizin yerinize kırıyoruz yeterince bizi,biz acıtıyoruz yeterince...hayat bile uğraşmaz oldu bizlerle,bi szi sıkılmadınız,bi siz yorulmadınız...
  son kez haykırıyorum,çıkın artık,arama motorlarımızdan,aklımızdan,içimizden,kalplerimizden çıkın,bu şehirler kirletiyor yeterince,siz kirletemiyorsunuz,leke oluyorsunuz hep...
  tırnaklarımızla kanattığımız bedenlerimizde bırakabilecekleriniz ne bilmiyorum ama şunu bilin artık,siz değil biz istediğimiz için acıyor içimiz...
  naçizane kelimelerim alıntıdır,tüm kaybolmuş ruhlardan,acımda alıntıdır tüm vazgeçmiş hayatlardan,lanetim bile alıntıdır TA HAYATIN KENDİNDEN..
herzaman ki gibi kelimelerin kelimelerim olmus sözlerin sözlerim...

sisi cok seviyorum (.) ve (...) cok. tüm eksikliğinise inat.
eksiklikler tamamlanır bizdeki ama istedigimiz bıraktıgımız da ki esen rüzgarlar da eksik olmasın sende onda yda bi baskası siz eksik kalmayın yeter biz düzeliriz buluruz parcaları belki bulamayız ama ararız...
cIrcIr-böcEği
IdealManyak

Teşekkür et +0/-0

upS..!

« Yanıtla #8 : Haziran 04, 2007, 17:32:24 »

Çok güçsüz görünüz degil mi onu ? iftira atarım dedin o varya hepinizden güçlü.!
ELeCtRiCkChi
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-0

içimdeki ateş biter mi?

« Yanıtla #9 : Haziran 05, 2007, 11:07:54 »

???cıxxxxxx Kiss
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2007, 11:57:35 Gönderen: ELeCtRiCkChi » Logged

pısman deqılım herseye countıne
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +16/-20

...

« Yanıtla #10 : Haziran 09, 2007, 23:55:34 »

benden nie alıntı yok Smiley

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
Tormentor
PsikopatIdealci

Teşekkür et +7/-13

Lich King

« Yanıtla #11 : Haziran 09, 2007, 23:57:08 »

üç nokta Sad çok qüseL içindeki sana teşekkürler
bencede Cheesy

...
IdealMesajcı
**

Teşekkür et +0/-0

« Yanıtla #12 : Haziran 09, 2007, 23:58:35 »

alıntı olmasın senden kanayan bitarafların olmasın acıkta görmesinler acılarını gizleyebildigince gizleben gizliyorum senin acılarını sormuyorum artık biliyorum hala var icinde kanamaların ama sormuyorum belki sebeb olurum 1 2 damlasına diye alıntı o yüzden yok senden...
...
IdealMesajcı
**

Teşekkür et +0/-0

« Yanıtla #13 : Haziran 10, 2007, 00:00:02 »

bencede Cheesy
[/quote]

tşk edecek bişi yok basit bi yazı sadece anlayamacağı kimselerin.
alaycı bi tavırla gülmüşsün sevindim buna gülmene sebeb olmak iyidir anlamı ne olursa olsun gülün siz...
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +16/-20

...

« Yanıtla #14 : Haziran 10, 2007, 00:00:48 »

alıntı olmasın senden kanayan bitarafların olmasın acıkta görmesinler acılarını gizleyebildigince gizleben gizliyorum senin acılarını sormuyorum artık biliyorum hala var icinde kanamaların ama sormuyorum belki sebeb olurum 1 2 damlasına diye alıntı o yüzden yok senden...

saklamayı fazlasıyla ögrendim... anlattıkça kanayan yaralarım war....kanatmıom yaralarımı wakti wra kanmaya şimdi dursun.

Sayfa: [1] 2 3 4
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: