En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 13, 2008, 00:19:11
837076 Mesaj 9105 Konu Gönderen: 6650 Üye
Son üye: ciwan3447
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Yazı Arşivi  |  Git artık. Git. Nolursun "Git". N'olursun.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Git artık. Git. Nolursun "Git". N'olursun.  (Okunma Sayısı 305 defa)
SchIzo.eMo
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-1

{$âhsînîn ên Gûzêl Hêdîyêsîdîr. Kîrlênmêndîr....}

« : Ağustos 17, 2007, 21:24:17 »

Sevdana sürgünümün kesildiği gündü, sana "merhaba" dediğim gün.
Aç susuz bir sürgüne mahkumiyetti bu. Sen ise tüm vicdansızlığınla, sömürdün bu sürgünü, oyunbaz sevda çölünde.
Bakışın için, can vermeye hazırken bu beden, sen değersiz kıldın o can´ı ve geri çevirdin. Gülüşün için, dünyayı yakmaya hazırken, dünya zaten benim dedin. Küçümsemekti senin tek zevkin. Bir sevda, bir ömür, bir sen

Anlamadın ne demeli sana. Kim istemezdi ki, böylesi bir sevdanın iki parçasından birisi olmayı, kim istemezdi ki, uğruna canını verecek sevgiliye sahip olmayı?
Gitmekten dem vuruyorsun, git..... Kanayan yüreğime aldırma. O zaten alışkın kanamaya. Geldiğinde zaten kanıyordu değil mi, sardığın gibi bırakma, sakın bırakma, eski haline dönsün ve yine kanasın...

Ağlayan gözlerime, gülmeyi öğretmiştin, neyine bu gözlerin gülmek? Ömür boyu ağlamaya mahkumlar. Git ve senin için akan göz yaşları dinmemeye mahkum olsun. Pınarları kurumasın, her daim o yaşlarda boğulsun. Git... Ben burdayım.

Geldiğinde, gittiğinde bıraktığın gibi bulacaksın biliyorsun. Git... Gözün arkada kalmasın sakın. Bu gözler seve seve ağlar yokluğuna, bu yürek severek kanatır kendini sensizliğinde. Git... Bu beden, nasılsa toprak olacak. Ha senle, ha sensizlikle. Ömrümün sonbaharı oldun, tüm yapraklarımı sarıya boyadın, şafaklarımı hüznünle kapladın...

Git... Me..... Demeyeceğim sana. Zira sen, yüreğin elinden düştüğünde, sarılacak birine ihtiyaç duyacaksın. Yüreğinin yaralarını saracak, başını omzuna dayayıp ağlayacak, tüm sıcaklığıyla seni saracak, seni acılarından sıyırıp alacak birini arayacaksın. Ben o zaman gene yanında olacağım. Kanayan yürek, ağlayan gözler ve herşeye rağmen tüm acılara bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonrada direnecek olan bu beden.

Git.... Git..... Yüreksizliğinle, sevdasızlığınla, hoyratlığınla, soğukluğunla....
Git, gülleri soldurarak git...

Git, Yalanlarınla, Çırpınışlarınla, Umutlarınla...
Git, Hayallerini Başına çal ve Git.

Git, Git'de biraz Başka Yürekleri Duman et. Yık.
Git, İnançsızlığınla, Perişanlığınla git.

Git. Nolursun git.
« Son Düzenleme: Ağustos 17, 2007, 21:25:09 Gönderen: SchIzo.eMo » Logged

Kârâbûk'ten Kalktı Tren. Ankara'da Yaptı Fren. Wink ßenim âŞk'ıma Ihanet Eden. Ya İyi aiLe Çocuğudur. Ya'da Yüz veren Smiley

Not: Altı Çizili Sözcükleri, Istediğiniz gibi doldurabilirsiniz Wink
LaL
Genel Koordinator

Teşekkür et +51/-10

that wâs just a dréam.. .

« Yanıtla #1 : Ağustos 19, 2007, 04:49:17 »

Git... Me..... Demeyeceğim sana. Zira sen, yüreğin elinden düştüğünde, sarılacak birine ihtiyaç duyacaksın. Yüreğinin yaralarını saracak, başını omzuna dayayıp ağlayacak, tüm sıcaklığıyla seni saracak, seni acılarından sıyırıp alacak birini arayacaksın. Ben o zaman gene yanında olacağım. Kanayan yürek, ağlayan gözler ve herşeye rağmen tüm acılara bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonrada direnecek olan bu beden.

bunu biliyorum :/ bunu hissetmek söylemek bir keresinde öyle güçlü yaşamıştım ki.. .
En cok sevdiğim.. en deger verdigim.. gidiyordu elimden kayıp.. bunları söylemiştim içimden.. sesisce sesim sadece git ve mutlu ol cünkü hakediyorsun.. arkadaşız Wink demeye yetmişti..
Öyle bir acı ki bu :/ tarifi cok zor.. yüregini yüreginde bildigin biri baska bir yüregi yüregine koyup gidiyor.. ve sen sadece mutlu ol diyebiliyorsun.. kaç gece uykusus kac gün hissiz gezdim bilmiyorum.. Atarax'larımla uzun aralar sonra bulusmalarımdan biridir o dönem.. Tam 1,5 ay acı dolu.. hemde cekmediğini düşünmelerini hissettirmen gereken bir acı..
Acı cekip belli etmemek acı doluyken mutlu gözükmek.. fırtınalar kopuyorken içinde hiçbirşey yokmuş gibi görünmek..

Söylediklerim çok içtendi galiba.. çok çıkarsız istemiştim mutlu olmasını içimden dönüceksin ve ben burda olucam dememe rağmen buda kötülükten uzaktı döndü ve ben dediğim gibi ordaydım.. küçük sevgilim dönüştü.. ama bana neler yaparak dönmüştü.. sayfalarca kızdırarak parça parça kırarak.. .

Nerelere götürdün beni emrah bi bilsen ://

[K/ayıp..]
SchIzo.eMo
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-1

« Yanıtla #2 : Ağustos 19, 2007, 21:21:39 »

Nasıl Aşaladınız Beni Bi Bilseniz. Gidin Artık, Nolursunuz.
« Son Düzenleme: Ağustos 19, 2007, 21:21:57 Gönderen: SchIzo.eMo » Logged

Kârâbûk'ten Kalktı Tren. Ankara'da Yaptı Fren. Wink ßenim âŞk'ıma Ihanet Eden. Ya İyi aiLe Çocuğudur. Ya'da Yüz veren Smiley

LaL
Genel Koordinator

Teşekkür et +51/-10

« Yanıtla #3 : Ağustos 19, 2007, 21:34:22 »

aşagıladınız derken?

[K/ayıp..]
SchIzo.eMo
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-1

« Yanıtla #4 : Ağustos 19, 2007, 21:35:15 »

Bida okurmusunuz Yasıyı. Nolursunuz

SchIzo.eMo
PsikopatIdealci

Teşekkür et +0/-1

« Yanıtla #5 : Ağustos 19, 2007, 21:35:44 »

Sen iyi kal bende, iyi hatırlıyım, Diğerleri gibi Riyakar hatırlamiyim. böle kal. olarmı

LaL
Genel Koordinator

Teşekkür et +51/-10

« Yanıtla #6 : Ağustos 19, 2007, 22:52:03 »

Sad huf..

[K/ayıp..]
BayanX
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-1

::.. ♥ M0661F ♥ ..::

« Yanıtla #7 : Ağustos 20, 2007, 08:45:21 »

Kendini bu yazıda buluyorsun,seninle özdeşiyor sanırım.

Kaos İstiyorum
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: