En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 21, 2008, 03:52:07
872054 Mesaj 9825 Konu Gönderen: 6871 Üye
Son üye: jnn
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Yazı Arşivi  |  masallar/uykular/oyunlar..lanet olsun büyüyoruz..
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6
Gönderen Konu: masallar/uykular/oyunlar..lanet olsun büyüyoruz..  (Okunma Sayısı 3472 defa)
ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #45 : Şubat 20, 2008, 16:33:34 »

En derin nefesimi almıştım, bu nefesi vermek düşüncesi bile tereddüte düşürüyordu insanı. Bireysel kontrolün son adımı, düş bahçesinin bilet gişesi. Bilet kesilmiş, dönüş yolu silinmişti. Kendi içime dönüyordu bakışlarım yavaş yavaş. Ve birileri her zaman ki gibi o bahçede bekliyordu beni. Kimdi o?

Düşlerimdeki güzelliğin dünyaya doğuşudur o, bir imkansızın gerçekleşiyor olduğuna şahit gözler kadar şanslıyım bu yüzden. Sonsuza varılabilirdi sevgisiyle, imkansızların ispatçısı elleri vardı. İçi içini yerdi ama bağışlamıştı zamanında, bağışlayıcıydı duygular onu işaret ettikçe. O konuşmadan siz ikna olurdunuz, savurgan değildi saklardı acıyı. Ve belkide bu yüzden dokunamıyorum, bir çıldırma anının kaçınılmaz heyecanı içimde patlıyor o anda. Ellerimin haklı titreyişi, zaptedilemeyen duygularımın yankısı ve sabrımın sınırlarında kaybedebileceğim dengemi düşündükçe bir adım daha atıyorum geriye. Kirletilmemiş bir mükemmel daha mükemmeldi. Ve gül kokuyordu ellerim sabahları. Karışıyordu birbirine saçlarım aklım gibi. Benim cevabım çoktu, onun bir sorusu bile yoktu belki de ben yoktum onda.

Yapabileceğim tek şey yazmaktı bu uzaklığa. Aklımdan silme çabası son nefesini çoktan vermişti. Sığınmıştım en sabırlı maskemin arkasına, en sensiz kostümümle herkesleydim, sensiz ben ben miydim? Ya da yazdığım sen var mıydın bensiz?

Sen hayalimi değil gerçeğimi kırdın. Hayal kırıklıklarım şaşa kaldı yıkılan gerçekliğin önünde. Döküldü saçlarım teker teker yaprak misali kuru toprağa. O an ölmek istedim, koca güneşim kararıverdi aydınlığa, aldatı kaplıyordu beynimin soğuk sokaklarını köpekler gibi. Basmadan önce siliniyordu ayak izlerim, İnsanın kendisine bile zor itiraf ettiği bir durumdayım. Bilirsiniz işte, belki de en iyi siz...

Haklısın, hepiniz haklısınız. Tek günahkar bendim ve en iyi bunu yapardım bir zamanlar. Boşluk hiç doldurmamıştı bu kadar...

(alıntı)

lanetler benimle olsun yeter bana..
ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #46 : Şubat 26, 2008, 17:38:53 »

bir sigara içimi anlara sığdırılmış tüm aşklara inandık/bir çok ömür tükettik o anlar uğruna...gece gibi biten/gündüz gibi kasvetli geçişlerin arasına sıkıştırılmış hayatlarınız/hayatlarımız/hiç birinizi unutmadık..biz aynı ağladık içimize..onlar dedik hep/onlar..hayat dedik,sebep sorduklarında/lanetledik kaderi,hayatı..lanetli nefes alışlarda düşerken,tutunduğumuz dallardı kelimelerimiz..

DAĞINIK DÜŞLER//...

Gece bitti, ölü bir kelebek kaldı geriye, akşamdan giren odama.
Gece bitti, ay beni terketti, sükun sustu, sabah söylenmeye başladı.
Bitmişti gece, ışık engelliyordu kayan yazıları görmemi.
Bitmiştim, uyanmıştı benden başka herşey belki de.
Ben tutulmuştum, sen ışıldıyordun, karanlık yansıyordu.
Yazı bitmişti, gece gibi, karanlık gibi, yere düşen yaprak gibi, koyulmuştu nokta satır sonuna.

İki tür aşkı tanıyordum. Biri sahip olma isteğiyle başlıyordu, diğeri asla sahip olamayacağını bilerek. Üçüncü türe hoş geldin demiştim, yakındı biliyordum. Uykusuzluk kaçınılmazdı uykudayken bile. İki yüzü vardı parlayan ayın. Ay ışığında bir yüzü daha çıkıyordu güzelliğinin. Gerçekler oldukça güzeldi seninle, öğrendim. İkinci kere tanımıştım seni. Üçüncü saklanışımı anlamsız buluyordum bu yüzden. Kaybetsemde kazanmıştım anlıyor musunuz? Koca bir gemideydim ve dalgalanıyordu gözlerimin önünde bir ceylan. Sanıldığının aksine bir yükseklikteydim ve zaten düşüyordum, engeller boşaydı. İki gözüm iki dizimdeydi, iki kolum bulmuştu birbirlerini bacaklarımın çevresinden dolanarak. Kapalıydım gözlere ama düşüncelerimin sergisi açıktı. İki kelimeydi söyleyeceğim, ama tek bir hakkım vardı ölmeye.

Sil gözlerinden akan anıları güzelim. Ölürüm boş bakışlarındaki dolu manzaraya. Önerimin farkındalığı eksik olmasın cevabında. Hala saplıyorsun, çıkar vücudundaki iğneleri, beni batır yalnızlığına. Gelişiyor beynimin seni düşünen taraflarındaki hayali kaslar. Yazın ortasında rüyaları beyaz kılar yağan karlar, bazen inci gibidir notalar, bazen tecavüzüdür insanın ruhuna şarkılar, sevginin miktarı değil tadı yeter, sevgi varsa mutludur düşen damlalar. Damlacığım, ablacığım, izliyor musun beni, hatırlıyor musun seni?

(alıntı)

ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #47 : Eylül 10, 2008, 01:48:52 »

konusu adı geçti hatırladım unutmuş gibi/yokmuş gibi yaptım
hep dün hep olması gerektiği yerde geçmişte kaldı.ama aklıma gelmişti,
tebessüm için belki,belki kendimi görmek için açtım formu..okudum/dinledim
 melodileri..dünü dinledim/hoştu tıpkı her dün gibi hoştu..her acıyı
her anı hatırladım.her kelimesine inandığım kelimelerimle yarattığım
sonsuzlarım ufak bir tebessüm kattı aynama..her düş gibi/her dün gibi/
her hayat gibi birinin daha sayfalarının kapandığını gördüm..çok
olmuştu gideli/gölgem bile gitmiş..yarın olmuş hatta benim tahminimden çok
daha erken olmuş Smiley bu patika hayat yolundan daha taşlı/daha sakin yinede
devam etmeli yola..hep devam etmedik mi...bi teşekkür etmek istedim sadece
hepinize/kattıklarınız için/katmaktan korkmadıklarınız için..ve tabiki
affettiğiniz için...unutmak için değil/bir tebessümle hatırlamak için
gitmiştim..ve evet dün bende/siz bende sadece iyi kaldınız..teşekkür ederim..
her şey çok güzeldi/kötüsü kiri aktı gitti,kalanlar hep güzellikler adıma..
unutmadım,iyiliklerle sakladım sizi..en kısa zamana.. mutlu kalın hep..ölesine bide..

ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #48 : Eylül 10, 2008, 17:16:13 »

Smiley

LaL
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 46

that wâs just a dréam.. .

« Yanıtla #49 : Eylül 10, 2008, 17:24:38 »

04

[K/ayıp..]
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 1

tekrardan hoşgeLdin / gRy & sWd /

« Yanıtla #50 : Eylül 18, 2008, 13:33:25 »

ben geldim.. banada yazsana bişi. konuşmuyoruz aylardır nerelerdesin.. susmalısın yazmışsın bi yazında..
sustum kazandım galiba ..bilmiyorum gelsene.. en kısa zamana..
ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #51 : Eylül 20, 2008, 11:14:26 »

özele yazdım fıstık..en kısa zamana..

ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #52 : Ekim 04, 2008, 11:38:24 »

bir yolcu daha ayrıldı yine/ve bir yer daha boşaldı bu şehirde..
diyemem ki hep gittiniz ve bu gidişler başka..anlatamam giden alışır ve ve bu kent doldurur senin yerini/yeniden döndüğünde
bir bakarsın yer kalmamış bu şehirde,olsun mutlu olmak gerekir bazen...
   bizlerde birilerinden devralmıştık bu hüzünleri,imkansız düşleri,yarın onların çocuklarına vermek için...
gitme zamanlarınız gelmiş demek ki/mutlu olmak zamanı şimdi,nede olsa yıkıldı duvarlar,kanatlarınız var artık,
yeni kentler yeni düşler ve yeni tükenmeler için,nefes almak için iyi hatırlamak için/dönüp bir bakabilmek için,
gitme zamanı şimdi...
  gidişler hep hüzün kokarya Smiley geçer oda geçer,o yüzden gidiş değil hayat diyoruz ya zaten,gitmiyorsunuz,
sadece hayatın sürüklediği yolda..ama bir gün mutlaka ;P
  çok el salladım ve kıyaslamak değil amacım her birey kendinde ayrı,zamanında özel,tamamen farklıydı bende..bilmeni istediğim ise
gidenlerin bir çoğu memnun kaldı,kentin zincirlerinden kurtulmak hepsini büyüttü..üzüldüler biraz büyümek hep içinde derinde
çok uzaktaydı aslında ama büyümek gerekiyor ne yazık ki Smiley
   han yıkık çoktandır/kalmadı bğizde hancılık,nede yolcusu bu hanın ama toprağın kokusu,buraların türküsü/yıkık duvarların ardında
 bir han ki ağıtlarla bezeli/bırakamam ne bu kenti nede büyürüm sanırım..gitmek bende büyür..bi yerde de birilerinin/ak sakallı
bir dedenin bu kentin masallarını anlatması gerekir değilmi Smiley birileri kalmalı sonuçta..
   öyle paylaşmak istedim,hiç elveda demedim sonuçta gidiş değil bunlar sadece hayatın sizi sürüklemesi,ama bir gün mutlaka...
demek ki bavulumuza bir düş koymadan yola çıkmıyoruz Smiley
  ve hayat istediklerinizi vermesede mutluluk versin hep/ve size elindekilerle yetinme gücü/sahip olduğunuz o bir çift kanat,
evet artık uçmak için/adı özgürlük olmasa bile/kanatlarınız olduğu halde melek olmasanız bile..artık uçurumlar sizle değil artık
uçurumların ucunda dallara tutunmak zorunda değilsiniz..kanatlarınızı kentlerin üstünde salınmak için kullanın,bu kentlerin kirleri
artık uzak size..ölesine...sadece ölesine..
« Son Düzenleme: Ekim 04, 2008, 11:38:52 Gönderen: ctrl+F4 » Logged

Penelope
IdealForumcu

Teşekkür Sayısı -2

• ☠ tђє вℓα¢к αпgεℓ ☠ •

« Yanıtla #53 : Ekim 04, 2008, 20:53:00 »

ah masal süsü verilmiş hayatlar.. büyümenin ardına saklanmış yıkımların perdesi.. oyunlarımız tekdüzelikten geliyor..sanma ki düştüğümüzden.
yalnızca masallar anlattık birbirimize inanmadan öyle.
oynadık
düştük
bir el uzandı yaşamak adına
kalkmadık.
istemedik çünkü.

affet karalamak geldi içimden.ifade edemedim ama.

яσ¢кєr qυєєи
ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #54 : Ekim 06, 2008, 15:31:02 »

olur bazen/geçer zamanla... Wink

paranoyak
IdealManyak

Teşekkür Sayısı -13

« Yanıtla #55 : Ekim 07, 2008, 22:50:43 »

gider gelirler.
ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #56 : Ekim 08, 2008, 10:13:44 »

hayrdır cengiz Wink
deniz oldun, yel oldun, zamanla paronoyak olmuşun..
cengiz culhayken abi modem nasıl resetleniyo/abi yine yasaklamışlar kıvamındaydın..
kim oldun bi de bakalım Grin
selam abilerin yerini destursuz gider gelirler almış..
giderken sana sormadık gelirken sana soracağımızı nerden çıkardın çakkal :PPPpp
hep densizdin özlemişim densizliklerini ama Cheesy
hade mcx diyim...sil bide o yazını hoş olmamış Wink
geliriz arada da öle keyif kaçırmaya değil kalıcı değiliz/bak sen düzenine,biz bi ARKADAŞLARA bakıp çıkarıs genelde  Wink
bide dayanamadım diyecem/nedir abisi o paranoyakın üstündeki çizgi yavrum çizmişler ama ya...
dikkat et cengiz dikkat et bu hayatta tepelerden çok çukur var Smiley

Dip Not:
 derdim cengizi didiklemek değildi boş vaktim vardı azcık eğleneyim dedim,severim seni bilirsin Tongue
bahaneyle sende abi dediğinle,pandiklediğini karıştırmamayı öğrenmiş oldun Cheesy
(valla çok pardon ama o laf oraya o kadar hoş oturdu ki kaldıramadım Cheesy)

Helin
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 13

*°•::MournfuL::•°*

« Yanıtla #57 : Ekim 10, 2008, 21:38:13 »

ahhhh siz .. bizi giderek üsdünüz..

ctrl+F4
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 3

KıRıK LiNk...

« Yanıtla #58 : Ekim 11, 2008, 09:55:52 »

giderken çağırmadık mı /arada gelmedik mi /en kötüsü unuttuk mu ki...
üzmemeliydik..üzülmemeliydiniz..siz üzülmeyi haketmeyenler listesin/mizdesiniz..
verdiğimiz üzüntüler için üzüldük..oysa hep huzur verirdik...hayat bizide değiştiriyor sanırım...
özletmek belki ama üzmek bizde hoş durmadı..bizi temsilen size ,ki özellikle HeLin kıza pişmanlığımın bir göstergesi olarak
bir hikayeyi borç bilirim..en kısa zamana...umarım affedersin..belki bizler değiştik ama ruhlarımız aynı(ne alaka hikaye'nin açıklaması)...((daha yazmadığım bir hikaye sözü bu,HeLin kız haberin olsun Wink  )

Helin
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 13

*°•::MournfuL::•°*

« Yanıtla #59 : Ekim 12, 2008, 00:00:45 »

helin kıs bekler hikayenisi:) büyümeye hevesli .. ehuhe :p artık alt üst etmek istiyorum kafiye tarzı uyumları:) uyumsuzluklar içinde yaşıorum bu uyak denilen uyum mecburiyeti niye . . .  :f sustum.. çünkü noktasız soluksuz yazabilerim:)

hikayeyi bekliorum hocam :p
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: